2777
2789
عنوان

♥♥♥♥♥♥مامان های فعال نی نی های ناز خرداد94♥♥♥♥♥♥

| مشاهده متن کامل بحث + 264118 بازدید | 36899 پست
به به میبینم یه لحظه نبودم ترکوندید با این تبادل اطلاعات دور تند همشو خوندم
پسر نوک طلای مامان میخواد به دنیا بیاد و من وبابایی خیلی خوشحالیم شاه پسر مامان و بابا از خدا میخواییم همیشه مواظبت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نیلوفر جون باشه چشم الی جونم مینویسم فقط بهم بگید تا برای همه رو اضافه کنم
دوستای گلم اسمم فرشته هستش*خداجونم شکرت که کاشکی مامان بشم مامان شد* (خدایا منو ببخش اگه خواسته هام ازت زیاده...) ،عشقمو همیشه در پناهت حفظ کن ،خدایا نگهدار همه ی بچه ها باش ،حالاکه بهم این نعمتو دادی واسم تاآخرحفظش کن. ***** یاامام رضا*****
رز جون سلام . ایشاله گل پسرتو صحیح و سالم به دنیا میاری
پسر نوک طلای مامان میخواد به دنیا بیاد و من وبابایی خیلی خوشحالیم شاه پسر مامان و بابا از خدا میخواییم همیشه مواظبت باشه
الی جون اگه کاملا تا پایین رحم اومده باشه مثل واسه من با سونو معمولی مشخص میشه ولی اگه دیواره بین رحم کوتاه باشه نه فقط با عکس رنگی مشخص میشه
خداجونم پسرمو به خودت سپردم
الی جون چرا به خودت هی استرس میدی هزار بار گفتم تو مادر دامادی باید مواظب پوستت باشی عزیزم
2810