2777
2789
عنوان

♥♥♥♥♥♥مامان های فعال نی نی های ناز خرداد94♥♥♥♥♥♥

| مشاهده متن کامل بحث + 264118 بازدید | 36899 پست
وای سمی جون مبارکه دندون نی نی کوچولوت دختر منم یازده خرداده دو ماهی هست علایم دندون درآوردن داره ولی هنوز خبری نیست من هنوز فرنی رو شروع نکردم منتظرم 180 روزش بگذره،امروز 160 روزشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه مامانای مهربون دختر من الان 5 ماه و 22 روزشه من دقیقا پایان 6 ان شاء الله غذا رو شروع میکنم دختر اولم هم همینطور بود کلا از اون دسته مامانای برگه بهداشتی ام هر چند مراکز بهداشت و قبول ندارم ولی وقتی چند تا دکتر بردم دختر اولمو جمع بندیشون این بود که طبق برگه بهداشت به بچه غذا بدیم و اینکه این مدل طبق نیاز بچه های این منطقه ست و نقطه نقطه جهان با هم متفاوتند اتفاقا کتاب تغذیه کودکان از سری مجموعه همه کودکان .... اگر رو هم بردم ولی گفتند طبق برگه بهداشت و نهایتا همون کتاب تغذیه 6 تا 12 ماهگی که دریا جون گفت رو گفتند خوبه دختر اولم با اینکه با این روش غذا خورد خدا رو شکر بدغذا نبود و نیست یه کمم خوش اشتهاست وزن هر دوشونم همیشه خدا رو شکر خوب بوده الان به دخمل دومی فقط شیر خودمو میدم 5 ما و نیم 8 کیلو بود
خدایا شکرت
سلام دختر منکه از پنج ماهگی دندون در آورد و الان دو تا دندون داره و جدید ترین کارش اینه که پاهاش رو به سمت دهانش میبره و گاهی انگشت پاش رو توی دهانش میکنه . سه شنبه هم واکسن شش ماهگی باید بزنیم
2810