2777
2789
عنوان

منو نی نی و رحم دوشاخه

1566 بازدید | 13 پست
سلام دیروز سونوی اولین مرحله غربالگریم رو دکترم دید و گفت رحمت دوشاخه هست یه سونوی دیگه بده اگه باز هم تشخیص داده شد که رحمت دو شاخه هست باید عمل کنی؛ خیلی نگرانم هم برای نی نی که مبادا سلامتش به خطر بیفته هم نمی دونم چه جور عملی هست ممنون میشم راهنماییم کنین.
عزیزم خواهر من قبل از بارداریش متوجه شد که رحمش دوشاخص و رفت دنبال کارهای درمان یه دکتر میگفت حتما باید عمل بشی و این دوشاخگی از بین بره یه دکتر میگفت میشه هم عمل نکنی ولی برای باردار شدن باید یوی بشی و دارو مصرف کنی تا باردار بشی و بعد از بارداری هم بشدت باید رعایت کنی و البته شانس بارداریت هم به این صورت خیلی کمه ولی به ما نکشیده خواهر باردار شد با رحم دوشاخه و بارداریشو بسلامتی به پایان رسوند و تو بارداریش هم هیچ عملی واسه دوشاخه بدونش انجام نداد فقط اوایل بارداریش چون جفتش پایین بود احتمال سرکلاج داده شد که خداروشکر اونم برطرف شد و سرکلاج هم نشد الان دخترش 2سال و 3ماهشه و هنوز هم رحمش دوشاخس
یه گل دارم دوستش دارم منتظر دومیشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم از خواهره من یک سمت بود و همون سمت هم تا آخر موند و واقعا هم خواهر متوجه میشد که نی نی ش جاش تنگه چون هر تکون نی نی را تا واژنش متوجه میشد اگه میشه در حین اینکه بارداری عمل کنی ومشکلی هم واسه خودت و نی نی پیش نمیاد عمل کن تا نی نی راحت واسه خودش بچرخه
یه گل دارم دوستش دارم منتظر دومیشم
سلام مینا جان اولا تبریک می گم که مامان شدی عزیزم ... منم رحمم دوشاخ بود .. البته دوشاخ کامل وقبل بارداری ام عمل شدم (هیستروسکوپی ولاپراسکوپی)و الان اوایل ماه پنج بارداری هستم ... به نظرم رسید دو نکته ی مهم رو بهت بگم. اول اینکه اگر تشخیص پزشک به سرکلاژ هست حتما عمل کن ... به واقع بهت می گم عمل نیست درسته بی هوشی داره اما بسیار کوتاه هست ... دوختن دهانه ی رحم (سرکلاژ) بهت کمک می کنه تا ماه های آخر که نی نی وزن می گیره دهانه رحم زودتر از موعد باز نشه 2. حتما با دکترت در مورد نوع استراحت مشورت کن ... عزیزم یادت باشه معجزه خدا رو تو دلت داری این نعمت خیلی راحت نصیب هر کس نمی شه ... کار وبدو بدو برای زندگی همیشه هست ... اگر دکترت لازم دیده استراحت مطلق بشی کوتاهی نکن ... نمی خوام بی خود نگرانت کنم ..می خوام توجهت به نی نی وسلامت خودت رو بیشتر کنی از دکتر بخواه میزانه سپتوم (شاخه رحمت) رو اندازه بگیره اگر دوشاخش (سپتوم) کوتاه باشه. انشالله بدون مشکل بارداریت رو به سلامت می گذرونی
عزیزم یادم رفت بگم من هم سرکلاژ شدم اگر تشخیص پزشک به سرکلاژ بود سوالی داشتی ازم بپرس خوشحال می شم کمکت کنم * درضمن طول سرویکست رو هم تو سونوی اول مشخص کرده اونم مهمه اندازش. سونوت دم دستت بود برام بنویس که توش چیا گفته
عزیزم شنبه یا یکشنبه میرم برای سونو تا ببینیم باز هم تشخیص رحم دوشاخه رو برام میدن یا نه؛ ولی حتما حتما به راهنماییت احتیاج دارم؛ ایشالا دوران بارداریه خوبی داشته باشی و نی نی سالم سالم بیاد تو بغلت
مینا جان متاسفانه سایت قاطی کرده عزیزم .. ایمیلت رسید اما نمی دونم جوابم رسید بهت یا نه .. اینجا حالا دوباره می گم اگر عددی که زدی طول سرویکست باشه خوبه تا 31 میلیمتر که مرز هست خوبه ... لطفا دقیق بگو چند هفته هستی ؟ گفته بودی امروز یا فردا برای سونو می ری ... اگر دکترت گفته 15 دی بری خوب همون موقع برو مگر اینکه تشخیص دیگه ای داده باشه ... ویک تکنه برای سونو حتما مثانه ات پر باشه.