2777
2789
عنوان

اگزمای نوزاد

10949 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها میخوام تجربه خودمو از اگزمای پسرم بزارم شاید به درد کسی بخوره.

پسر من تقریبا ۵۰ روزش بود که احساس کردم پوست صورتش یجوری شده، اول قرمز شد بعد کم کم قرمزی ها تبدیل شدن به جوشای خیلی ریز و همینجوری پیشروی کردن توی کل صورتش حتی به لاله های گوشش هم رسید ، پوستش خیلی خیلی زبر شده بود و به شدت خارش داشت بچه م همش بی قراری میکرد منم متوجه نمیشدم چشه هی میگفتم حتما دلش درد میکنه!!! تا اینکه یکی بهم گفت شاید به شیرخشکش حساسیت داره، تا اونروز بهش آپتامیل میدادم ، به پیشنهاد داروخانه عوضش کردم براش نان گرفتم تقریبا سه چهار روز بعد قرمزی ها شروع شدن به کم شدن، یکم حالت پوسته پوسته شدن و بعد از تقریبا یکی دو هفته پوست بچه م صاف صاف شد ( تمام لاله گوشش پوست انداخت ولی لپاش نه)

خلاصه یکی دوماهی خوب بود که یروز دیدم روی گونش اندازه یه سکه کوچولو قرمز شده، به پیشنهاد اطرافیان براش بتامتازون زدم!!! خوب شد دوباره سه روز بعد ریخت بیرون ایندفعه بزرگ تر

اینو بگم که اشتباه منو نکنید بتامتازون به پوست بچه نزنید که خیلیییی ضرر داره، من نمیدونستم.

خلاصه این قرمزی لپ سرایت کرد به اون یکی لپ بعد به قفسه سینه بعد پشت ران و آرنج و ....

همینطوری داشت بیشتر میشد که مجبور شدم بردمش دکتر، بهش پماد اگزاسین داد که اصلا هیچ تاثیری روش نداشت کلی هم به من منع غذایی دادن درکنارش چون شیر خودمم میخوره پسرم.

خلاصه دوهفته بعد دوباره اوضاعش خیلی وخیم شد که یکی بهمون کلینیک آلرژی ایران توی سعادت آباد معرفی کرد، بردیمش همون روز ، البته به ما دکتر زندیه رو پیشهاد داده بودن ولی اون روز ایشون کلینیک نبودن و ما انقدر مستاصل شده بودیم گفتیم هر دکتری هست اشکال نداره فقط بچه مونو زودتر ویزیت کنن. دکتر آرش کلانتری بودن که ویزیتش کردن یه پماد مخصوص صورتش داد که روزی دوبار بزنه یه پماد دست ساز هم برای بدنش داد. پماد صورتش که اصلا پیدا نکردیم گفتن یک ساله دیگه نمیاد به وطن عزیزمون!!! ولی پماد دست سازو هم برای بدنش زدم هم برای صورتش، چند روز اول شروع شد به بهبود  پیدا کردن ولی دوباره  بعد از چند روز همون آش و همون کاسه!

تا اینکه یکی از دوستان پماد مرطوب کننده اوره اوسرین دکتر ژیلا رو بهمون معرفی کرد؛ البته دکتر کلانتری هم بهمون گفت بوده که همیشه باید پوستش مرطوب و چرب بمونه ولی با پماد یا کرمی که کمترین اسانس ممکن رو داره.

خلاصه دوستان این دکتر ژیلا شد آب روی آتیش ، بعد از چند روز هم صورتش هم بدنش شروع کرد به بهبودی دیگه کم کم لکه های قرمز از بین رفتن خداروشکر، البته من همچنان هرچند روز یکبار از اون پماد دست سازه هم میزنم براش ولی بنظرم بهبودی اصلی کار این کرم اوره اوسرین بود. هربار که پوشکش عوض میکنم با این پماد کل بدنش چرب میکنم.

اگه شمام بچه تون مثل من مشکل اگزما داره و هزارتا دکتر بردین جواب نگرفتین بنظرم این پمادو امتحان کنید ضرر نداره. پسر من خیلی خیلی بهتر شده البته اگزمای نوزادان ممکنه تا دوسالگی طول بکشه و درمان هم نداره ولی میشه کنترلش کرد که بچه عذاب نکشه و صورت و بدنش از خارش زیاد زخم نشه.

امیدوارم به دردتون بخوره این تجربه من❤️

دوست عزیز تمام تجربیاتون عالی👍

ولی اگه کوچولوتون شیر خودتون رومیخوره 

باید خیلی تو خورد و خوراکتون دقت کنین

لبنیات و شیر و تخم مرغ و کیک و کلوچه و..

کلا هرچی ک از ترکیب لبنیات و تخم مرغِ رو باید خیلی محدود مصرف کنین 

چون اگزمای شیرخوارگی و تشدید میکنه 

همینطور گرما خیلی اذیتشون میکنه 

سعی کنین زیاد محیط اطرافش و گرم نکنین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچم از چهارماهگی یبوست گرفت و کم کم علایم اگزماپیدا کرد به حدی شدیدشد که حتماباید دستکش دستش میکردم خارش شدید داشت اب ازش میومد میخاروند خون میومد و هزارتا دردسر دیگه دکترا فقط کورتون میدادن زورمی خودمو مجبوربه استفاده کردم یک ماه ولی جواب نداد نهایتا باکلی تحقیق کردن پیش دکتر طب سنتی رفتم 

بخوام به صورت اجمالی بگم دوتا کارکردن هر روز تا دوماه دروافع بعد از دوسه هفته اثراتش نمایان شد ولی ادامه دادم ۱-مخلوط مساوی حنا سرکه خانگی ماست قاطی وقتی میخاست بخابه رو پوستش میزدم از سردیش یه کوچولو گریه میکرد تابش میدادم خابش میبرد رو پوستش میموند وقتی بیدارمیشد میشستم ۲-درمان یبوستش که چون ازبچه من مقاوم بود اگه خود بچه مدفوع روزانه نمیکرد دوبار در روز تنقیه میکردم مخلوط کمی نمک دریا و روغن زیتون و اب و تزریق با قطره چکان داخل مقعد .بعد از مدتی تنقیه کردن بدنش راه افتاد و خودکار دفع انجام میشد

با انجام این دوکار تا حدود دوماه خداروشکر الان دوسالشه و خوب خوب شده