2777
2789
عنوان

ام ار ای مغز جنین

6398 بازدید | 29 پست

سلام خانما کسی تا بحال به خاطر بزرگی سر جنین ام ار ای مغز جنین انجام داده؟جوابش اگه خوب بوده بچه که بدنیا اومده سالم بوده؟

دعا کنیم خوشی ببارد و صلح باشد و عشق ، و زمین جای قشنگی بشود برای زندگی....

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی بچه به دنیا اومده میخوان تزش ام آ را بگیرن؟؟

نه باردارم،ولی سونوهام دور سر بچه چهار هفته جلوتره ،دکترmri از مغز جنین نوشت که انجام بدم

از دکتر پرسیدم اگه جواب mri خوب بود دیگه مشکلی نیست گفت نمیشه بازم گفت تا بچه بدنیا بیاد

الان اخرین روز هفته ۳۲ هست دیروز سونو دادم نزدیک به ۳۴

۳۳۷ ،hcبود، تو هفته ۳۲، یعنی اندازه سر جنین ۳۶ هفته، رشد سرش زیاده،😔😔😔

[QUOTE=218367927]الهی که سالم باشه گلم بد به دلت راه نده[/QU

الهی آمین، شب و روز ندارم مدام گریه م میکنم، کاری از دستم برنمیاد ،از خدا فقط سلامتی بچم رو میخوام دعا کنین لطفا😭

[QUOTE=218367927]الهی که سالم باشه گلم بد به دلت راه نده[/QU الهی آمین، شب و روز ندارم مدام گریه م ...

اسی حال دلتو میدونم چطوره .دکتر برا پسر خودم ام آ را نوشت . ۳ سال و نیمشه . بارداری  از ته دلت برا پسرم دعا کن چیزی نباشه . 

اسی حال دلتو میدونم چطوره .دکتر برا پسر خودم ام آ را نوشت . ۳ سال و نیمشه . بارداری  از ته دلت ...

عزیزدلم ایشالا که چیزی نیست، امروز تولد حضرت زینبه دعا کنیم خدا به همه خصوصا به کوچولوهای ماهم سلامتی و تندرستی بده

منم باردار بودم دکتم گفت مخچه جنین خوب رشد نکرده

تا چند ماه مبرفتم سونو

که اخرش دکتر برام ام ار ای نوشت

بخدا رفتم تهران انجامش دادم

چقد استرس تحمل کردم

به هیچکسم جز خواهرم نگفتم

دیگه داشتم دق میکردم

ولی خدارو شکر ام ار ای جوابش خوب بود 

و بچم سالم سالم بود‌

زییییییییاااااااااااااااد به حرف دکترا گوش نکن

چرت و پرت زیاااااااااااااد میگن

جیبشونو میخوان پر کنن

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...
منم باردار بودم دکتم گفت مخچه جنین خوب رشد نکرده تا چند ماه مبرفتم سونو که اخرش دکتر برام ام ار ای ...

واقعا خوب بود،بچه سالم بدنیا اومد؟خداروشکررر🙏🙏

من همین الانم صورتم پر از اشکه 😭😭😭😭،دکتر بهم گفت اگهmri هم خوب باشه باز باید صبر کنی تا وقتی بدنیا بیاد و کارای تشخیصی انجام بشه بازم خیالمو راحت نکرد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چون سرش ۴ هفته بزرگتر از سن جنینه😭😭😭

منم باردار بودم دکتم گفت مخچه جنین خوب رشد نکرده تا چند ماه مبرفتم سونو که اخرش دکتر برام ام ار ای ...

منم در مورد امینوسنتز یا همین قضیه اصلا با کسی از خانواده ها حرف نزدم ، انگار اینجوری راحتترم چون مدام میپرسن و استرس بیشتری وارد میکنن و ممکنه حرفی بزن بیشتر بهم بریزم