2777
2789
اللهم صلی علی محمدوآل محمد
روحش قرین رحمت و مغفرت الهی
بعضیاازعقل فقط دندونشودارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازبانو جان خدا رحمت کنه پدرتون رو

من خیلی ضعیف هستم خیلی . متاسفانه هنوز نتونستم با این موضوع کنار بیام . هنوز باورم نمیشه یعنی اصلا برام معنی نداره که یعنی چی بقیه مادر دارن ولی من ندارم ! اونم توی این سن . هنوز 30 سالم نشده باید حلوای مادرم رو بپزم و این داغونم میکنه
میدونم مرور زمان احتیاج داره . البته اینو بگم هرکسی من رو میبینه متوجه اوضاع وخیم روحیم نمیشه اصلا چون در ظاهر خوبم !
به وبلاگ هام سر بزنید
امضاء : بهار!
منم پدرم رو از دست دادم... اتفاقا دیشب خوابش رو دیدم .... خواب دیدم منو برده بیرون و کلی برام خرید کرده... حتی برای دخترم هم لباس خریده.. واقعا که جاشون رو با هیچ کس و هیچ چیزی نمشه پر کرد..
دیگران را ببخشید .. نه اینکه آنها سزاوار بخشایشند.. بلکه شما لایق آرامشید!!!
منم خوندم.خدا مامان نازتو بیامرزه ومامانی من رو هم نگه داره.نبودنش بزرگترین کابوس زندگیمه
خدایا لطفا همیشه هوای دخترمو داشته باش LilySlim Weight loss tickers ******************************************************************************************** اگر می خواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید. نه به آدم ها و اشیاء … - آلبرت اینشتین
بهار جون ..خدا مادرتو بیامرزه... روحشون قرین رحمت

براشون فاتحه خوندم
مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم
بهار جون منم گاهی مثل تو فکر میکنم که چرا چرا باید مادرم این بیماری مسخره را بگیره و جلوم ذره ذره اب بشه... اون فقط ۵۲ سالشه و هنوز خیلی جاداره.....

ولی حتما حکمتی هست...الله و اعلم
مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم