2777
2789

انشاللله  که همیییییبببببشه سالم باشید و عمر طولانی 

ولی گاهی خدای نکرده ادم مرگ مغزی میشه 

اهدای عضو جون خیلی ها رو نجات میده 

باید سعی کنیم فرهنگ سازی کنیم 

من پسر داییم 3 تا عضوش رو اهدا کردن مطمینم خدا پاداش عظیمی به خودش و خانوادش میده

خیلیا نابینا هستن و زجر میکشن با یه قرنیه یه خانواده خوشحال میشه یا یه بچه با یه کلیه دیگه یتیم نمیشه و... موارد دیگه

ehda.ir 

❤️❤️❤️❤️❤️نکته مهم❤️❤️❤️❤️❤️❤️

!!!! مهم نیست کارتشو بگیرید همین که اسمتونو تو سایت بنویسید ثبت نام کنید کافیه 

من فک کنم در همین حد کافیه مهم اسم ادم تو سامانه اس اونا دیگه خودشون میدونن

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم

من ثبت نام کردم ولی برگه ای ندارم اوکیه؟

اقااا منو لایک‌نکنید ریپ بزنید خواهشا🤦🏻‍♀️😐                             یه دختر ۱۸ ساله ی عاشق🤙🏼😉 ک دوس ممنون میشم واسه رسیدن به دانشگاه و رتبه خوب دعام کنید امسال کنکوریم و کلی استرس🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ثبت نام کردم ولی برگه ای ندارم اوکیه؟

اره

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم
2803
2804
وقتی ثبت نام میکنی اسمت تو سیستم تمامی بیمارستانهای کشور بعنوان اهداکننده ی اعضا ثبت میشه

من به خانوادم نگفتم فقد یک نفر میدونه این موضوع رو.اگر بخام اهدا کنم رضایت خانواده هم میخان اونا؟

اقااا منو لایک‌نکنید ریپ بزنید خواهشا🤦🏻‍♀️😐                             یه دختر ۱۸ ساله ی عاشق🤙🏼😉 ک دوس ممنون میشم واسه رسیدن به دانشگاه و رتبه خوب دعام کنید امسال کنکوریم و کلی استرس🥺
حتی اگر مشکلی نداشته باشی میتونی مثلا اهدا کننده باشی یه ادم سالم میتونه ؟

ببین عزیزم شما میری تو این سایت ثبت نام میکنی تا اگه بعدها اگر خدایی نکرده دچار مرگ مغزی شدی اعضای بدنت رو به افرادی ک بهش احتیاج دارن اهدا کنن 

بله آدم سالم ک بهتره

2805
من به خانوادم نگفتم فقد یک نفر میدونه این موضوع رو.اگر بخام اهدا کنم رضایت خانواده هم میخان اونا؟

اگر تو این طرح ثبت نام کنی و خدایی نکرده بعدها دچار مرگ مغزی شدی چون عضو انجمن اهدا عضو هستی نیازی به اجازه ی خانوادت نیس،چون خوده شما پیشتر با ثبت نام این اجازه رو دادی

ببین عزیزم شما میری تو این سایت ثبت نام میکنی تا اگه بعدها اگر خدایی نکرده دچار مرگ مغزی شدی اعضای ب ...

مرسی ازتون ...

یعنی اینکه الان سالمیم زنگ اینا نمیزنن ؟فقط وقتی که مرگ مغزی یا چیز دیگه ایی شدیم میکنن ؟

مرسی ازتون ... یعنی اینکه الان سالمیم زنگ اینا نمیزنن ؟فقط وقتی که مرگ مغزی یا چیز دیگه ایی شدیم می ...

آره دیگه 

وقتی سالمیم ک اعضامونو بر نمیدارن،فقط در صورت مرگ مغزی اینکارو میکنن

2801