2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم میشه کمک کنید خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3789 بازدید | 31 پست
رزی جان خواهشا به حرف دختر عمت و امثال ایشون گوش نکن زرنگ باش برای گرم شدن زندگیت تلاش کن حالا که متوجه شدی زندگیت دچار کمبودی شده دنبال چاره باش سعی کن ساعاتی را برای نگهداری نی نی از کسی کمک بگیری وبا شوهرت (تنها باشی ) حتی اگر شده نیم ساعت . با هم حرف بزنید از زیاد شدن مسولیت هاتون واینکه چه کار کنید که کم کم روال زندگی طبیعی بشه . برنامه تفریحی بریز لازم نیست چیز خاصی باشه برید کنار پارک شامتون را توی ماشین بخورید چون نی نی دارید وهوا سرده . ما خانمها فکر میکنیم همه مسوولیت بچه با ماست وفقط شامل شیر و پوشک و...... میشه اما مرد ها هم در فکر تامین معاش هستند وبا وضع کنونی فکرشون خیلی مشغول میشه وچون عادت به درددل وحرف زدن ندارن میریزن توی خودشون . خودت را هم شارژ کن گاهی با نیم ساعت پیاده روی باورمان میشه که هنوز هم کمی آزادی داریم . *** یک خواهش خواهرانه زن باید زرنگ باشد زن باید حواسش به زندگیش باشد و......... اما جلوی ورود خیلی از شک ها و سو ظن ها را به ذهن خود بگیرید شکهای بی مورد فقط کار شیطان هست و ما آنچنان گاهی انها را در ذهنمان پرورش میدهیم که فرسنگها از واقعت فاصله میگیریم ***
باور کن تنها خدا کافیست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بعضی مردا اینطورین. همسر منم همین بود. تو دوران بارداری دست بهم نزد و تا 6 ماهگی بچه هم... تازه بعدشم نی نی نمیگذاشت.
می ترسه. باید خودت جلو بری.
در ضمن ببخشید این حرفارو پیش دختر عمه و ... نگو تورو خدا. شما با هم خوب می شید اما اثر بدش تو ذهن اونا میمونه.
رختخواب دیگه حریم شماست. اگه اینجا هم می گی محیط مجازیه گلم. من حتی با خواهرام در این مورد حرف نمی زدم.
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم
زری جون تو بیمارستانها معمولا کلاسهای آموزش بارداری یاد میدن که چطور تا ماه های آخر و بعد تولد چطور رابطه ی جنسی رو حذف نکنید و چطور این سردی به خاطر قطع طولانی هم آغوشی بوجود نیاد
نباید از ماه دوم قطع میکردی حتی برای کسایی که استراحت مطلق هستن و سکس براشون ممنوعه برنامه هایی هست که متاسفانه کسی دنبالشون نمیره و بخاطر بچه همسر و نیازهاش فراموش میشه
الانم دیر نیست میتونی بایه مشاور خانواده تلفنی یا اینترنتی در تماس باشی و بهت بگه چطور به روابط زناشوئی برگردین
@2bare_man
مریم جون اگه دکترت گفته اشکالی نداره حتی پزیشنهایی هست که برای ماه 8و9 یاد میدن برای کسانی که میخوان طبیعی زایمان کنن باعث ترشح هرمونهای شل کننده ی دهانه ی رحم بشه
ببخشید اینو میگم ولی رابطه ی زناشویی مثل سکس فقط دخ.ول نیست خیلی گستره ی روانی و جسمیه بیشتر از این هست
میتونه یک بوس یه هم آغ .وشی ی ه صحبت سکسی یا عاشقونه یا ...
باید همه روشهای روابط زناشویی رو یاد بگیریم
@2bare_man
مریم جون سکس تا ماه های آخر بطور عادی بی اشکاله. شوهر منم می ترسید از همون اول وگرنه مشکلی نبود و حتی تو 3 ماهه دوم یه خاطر ترشح هورمونها زنها بیشتر نیاز به سکس دارند.
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم
عزیزم طبیعیه...........نی نی من الآن 5 ماه و 7 روزشه............ ولی رابطمون بسیـــــــار کمه ......... شاید ماهی 1 یا دو بار............ آخه با وجود نی نی آدم خسته میشه.
وقتی می بینم بیژن بنفشه خواه این قدر پیر شده، به حسین کعبی میگن پیشکسوت فوتبال، الهام پاوه نژاد نقش مادر بازی میکنه، میفهمم چقدر پیر شدیم Smiley
2810