2777
2789
چرا اتفاقا، فشار میدن حسابییی منتها اکثرا تو اتاق عمل
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جذبی تو خیلیا حساسیت زاست متاسفانه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
فشار میدن شکمووو خواهرم جند بار بعد عمل اومدن اتاق فشارش دادن عربده میکشید البته خیلییییی خونریزی داشته ولی من نه
انسانها تنبل نیستند بلکه فقط اهدافی رو انتخاب میکنند که هیچ اشتیاقی برای انجامش ندارند...
نوشین من یه خواهرم به فاصله چهار سال دو تا سزاربن با یه دکتذ داشت سر اولی مسکن کم زدن سر دومی پمپ مورفین داشت اولی تا چند روز عربده میکشید دومی اصلا انگگگااارر نه انگار من میگم به مسکن بستگی داره فقط
منم درد نداشتم البته پمپ درد هم خواسته بودم خیلی خوب بود فقط اولین بار وقت بلند شدن یکم درد داشتم.بقیه اش هم دیگه شیاف میزدم.اینقدر راحت راه میرفتم برادرم اینا تعجب کرده بودن.دکترم مژگان حجتی بود بیمارستان عرفان.جای بخیه ام اصلا نموند خیلی راضی بودم خدا دکترم رو خیر بده.
2810