2777
2789
عنوان

بیاید بگید من با این عیب باید چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 31 پست
اگه تاثیر داشته باشه،من زانوم خم میشه سفید صاف میکنم تیرس😄

ای بابا خیلی رو مخه بخدا تعریف از خود نباشه من شوهرم همیشه بهم میگفت بلور از وقتی زایمان کردم شکم دراوردم ترک افتاده رو بدنم انگار گربه چنگ زده تیرگی نواحی داری تیرگی دور چشم موهای بلندو ابریشمیم  از بین رفته ....ی وضعیه اصلا

میترسم حرف بزنم ی عده از نی نی سایتی ها باز بگن دروغ میگی 😶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حنا بی رنگ بگیر با گلاب قاطی کن خمیر بشه بزار رو پوستت ،آبلیمو اسید داره ممکنه بدترت کنه

این کرم زینک اکساید ک میگن تاثیر داره؟ 

ای بابا خیلی رو مخه بخدا تعریف از خود نباشه من شوهرم همیشه بهم میگفت بلور از وقتی زایمان کردم شکم در ...

روغن زیتون اصل اگه گیرت بیاد ترکات و خوب میکنه دوست منم اینجور بود همسرش از خارج براش آورد ترکای بعداز زایمانش خوب شده بود

روغن زیتون اصل اگه گیرت بیاد ترکات و خوب میکنه دوست منم اینجور بود همسرش از خارج براش آورد ترکای بعد ...

ممنونم عزیزه دلم از توصیه هاتون حتما  انجام میدم ببینم تاثیر گذاره یا ن

ای بابا خیلی رو مخه بخدا تعریف از خود نباشه من شوهرم همیشه بهم میگفت بلور از وقتی زایمان کردم شکم در ...

وای دقیقا من ،همه جام ترکی رو پاهام شونه کمر سینه،شکم که دیگ نگو زیر بغل وزانو من حتی گردنم یه مقدار تیره شد که رفت الحمدلا خود به خود،ای کاش درمونی واسه ترک بود

معصومه هابیلیان شاخن دست کمشون نگیر
اسکراب چی؟ میشه لطفا راهنمایی کنید؟

اسکراب های سفید کننده هستن روشون نوشته میتونید خودتونم درست کنید 

یه ظرف کرم خالی رو تا دو سوم شکر‌ بریزید یک قاشق عسل دو قاشق روغن زیتون یک یا دو قاشق شامپو بدن 

هفته ای دو سه بار تو حموم استفاده کنید خیلی خوبه فقط اسکراب یهویی تاثیر نمیذاره 

سلام
از ماه سوم که شکم شروع به بزرگ شدن میکنه باید از روغن شترمرغ استفاده میشد که پوست دچار پارگی های شدید نشه اما الان با بکارگیری ماهیچه های شکم که خونرسانی در این ناحیه بیشتر کنه ماهیچه های شکم قوی و چربی سوز کن و از ی نوع آبرسان استفاده کن بهتر میشه اگر اثری باقی موند بعداز اتمام شیردهی دیگه راهی نداره جز لیزر وسیله تای تن برای شکم و پهلو و رانها در کم رنگ سازی این ترک ها و فرم دهی و رفع افتادگی خیلی کمکت می کنه