2777
2789
عنوان

وای منم دلم میخواد گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 38 پست
قرار نیست کار خارق العاده انجام بدید خیلیا حسرت همین معمولی بودن میخورن باور کنید مخصوصا ادمای معروف ...

کاری به کار خارق العاده غیر خارق العاده ندارم

اخه زندگی یه کاری کرد از مسیرم دور شدم من تو راه هدفام بودم منو کشوند بیراهه😭دست خودم نبود😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطورم از وقتی مدرسه ها باز شده نرفتم همش غایب بودم بخاطر مشکلاتی ک گرفتار شدیم همش احساس میکن ...

دقیقا نکته بدش اینه که تو مسیری اما یهو زندگیت وقایعی جلو پات میندازه که نمیتونی ازشون عبور کنی مجبور میشی هدفاتو بندازی دور😭😔

امروز از صبح حالم داغون بود یه زن و شوهری دیدم چقدر مردِ رفتارش عالی و مودبانه بود کیف و ساک و نایلون و همه چی رو از دست زنش گرفته بود که اذیت نشه زنش اونوقت شوهر من کیف منو دست نمیگیره میگه زشته

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱
ماهی هروقت ازاب بگیری تازست دوباره شروع کن با غمبرک زدن چیزی حل نمیش

مشکله هنوز هست

زندگی برام تاریکه بدون هدفام

هدفام بهم دلگرمی و روشنی میداد

دیگه ندارمشون

دلم میخواد بمیرم

انگاری با هدفام تعریف میشدم بدون اونا نیستم😭

ناشکری نکن

شاید هورمونات بالا پایین شده

چند سالته؟؟

قرار نیست کار خاصی کنیم تو زندگی

همین که انسان باشیم و درست رفتار کنیم نصف راهو رفتیم

از کوچکترین کاری که بهت احساس خوبی میده شروع کن

مثلا ورزش کن

آرایش کن

موزیک بذار باهاش بخون

یه متنی به تازگی میخوندم درمورد اینکه به روزمرگی نخوریم 

باید شاد باشیم حتی الکی

لاک بزن 

اتاقتو مرتب کن و وسایلو جابجا کن

امروز از صبح حالم داغون بود یه زن و شوهری دیدم چقدر مردِ رفتارش عالی و مودبانه بود کیف و ساک و نایلو ...

ظاهر زندگی دیگرانو نبین

تو از کجا میدونی روابطشون چطوره

بعدشم اصلا زندگیتو با هیچ کس مقایسه نکن

وگرنه زندگیت فلج میشه

چون باطن زندگی دیگران و نمیبینیم

نگیره کیفت و خداروشکر خودت دست داری بگیر دستت

ظاهر زندگی دیگرانو نبین تو از کجا میدونی روابطشون چطوره بعدشم اصلا زندگیتو با هیچ کس مقایسه نکن و ...

حتی ساک لباس که برا مهمونی میخوام بپوشمم نمیگیره فکر میکنه خیلی زشته و افت کلاس داره 

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱
دقیقا نکته بدش اینه که تو مسیری اما یهو زندگیت وقایعی جلو پات میندازه که نمیتونی ازشون عبو ...

من اصلا هدفی ندارم هیچی نمیدونم فقط دوست دارم فعلا مدارس مجازی بشه کاش ... مادرم بیماره نمیتونه پا بشه راه بره من بهض میرسم درسها هم جمع شده خدا میدونه چجوری اینهمه کتابو حفظ میکنم امتحات نوبت اولم نزدیکه یاخدااا 

خدا روزگار همرو ب خیر کنه