تنبلها و مردودیها شاغل ان . به زور خوندن و درسها رو قبول شدن الان بیا ببین چه کاره ان :(
لطفا دعا کنید برای حاجتهام. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم .هر کسم خواست زیارت عاشورا بخونه برام . ممنونم .اسمم سمیرا
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
قطعا پشیمان و سرخورده میشی هم از طرف خانواده ات هم اجتماع الان سواد و مدرک ضرورت هست لااقل تا دیپلم رو باید بری،تغیر رشته بده برو رشته ساده برو دنبال علاقه ات ولی ترک تحصیل اشتباهه
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
خب ترک تحصیل کردی و درس رو بوسیدی گذاشتی کنار...بعدش چی؟ تضمینی هست که اوضاع درست بشه؟شاید درس خوندنت حکم نجاتتو داشته باشه .ببین چی باعث افت تحصیلیت شده اونو برطرف کن برو سراغ رشته ای که علاقه داری و اینده داره ...هنرهم در کنارش یاد بگیر
در جهان فرمان کوروش اولین منشور بود*سر به تعظیمش سراسر بابل و اشور بود*سینه ی اسپارت را تا قلب یونان چاک کرد*پشت بخت النصر را ساییده و بر خاک کرد*ما از اسلاف همان خونیم از آن ریشه *پاسدار نام پاک پارس تا همیشه