2777
2789
منم پدرمو خیلی یهویی و ناگهانی از دست دادم الان یک سال از اون قضیه میگذره و من هرشب خواب پدر مو میبینم و هنوز جیگرم میسوزه خیلی سخته خیلی کاملا درکت میکنم من حتی نتونستم برای اخرین بار ببینمش اخه شهر دیگه زندگی میکردم زمانی رسیدم که جسم سرد پدرم رو داشتن تو خاک دفن میکردن من عاااااااااااشق پدرم بودم خدا پدر شمارو هم بیامرزه خدا بهتون صبربده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدرم کاملا سالم و سرحال بود,برای نماز صبح بیدار شده بود ایست قلبی کرد و فوت شد,منم شهر غریب بودم,بهم گفتن بیا بابات بیمارستانه نگفتن فوت شده,وقتی اومدم خونه مون دیدم پرچم سیاه زدن و کلی جمعیت خونمونه
دیشب برای اینکه حالم بهتربشه رفتم خرید- بعد از مدتها برای خودم یه دست لباس خریدم - از خرید که برگشتم داداشم زنگ زد سلام کرد و دیگه چیزی نگفت - فهمیدم داره گریه میکنه - بغضم ترکید زدیم زیر گریه - طفلی اون آروم شد ولی من گریه امون منو بریده بود