من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره متاسفانه من تو عقد فهمیدم و خانوادم حمایت نکردن جدا بشم دیگه باید بسوزم و بسازم
چقد شبیه خواهرمی . یکیشو ما هم داریم . دامادمون خواهرمو پیر کرد . پیر شد واقعا تو این چندسال . دوران عقد هم خانواده نذاشتن جدا شه البته خودشم از طلاق میترسه کلا اخلاقای بد زیاد داره شوهرش
چه بد خدا کمکش کنه به منم کمک کنه خریت و حماقت خودم بود همیشه میگم خودم کردم که لعنت بر خودم باد&nbs ...
آره اونم خودش لحظه آخر قبول نکرد . دیگه خانوادم موافقت کردن . انقد بدم میاد از شوهرش که نگو . اههههههههه حالمو بد میکنه . اینکه خواهرمو بدبخت کرد منو کفری میکنه ولی کاری از دستم برنمیاد چون خودش نخواست طلاق بگیره درواقع مقصر اخرش خودش بود
😍تا ابد دوستت دارم 😍 دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام 😼. ینی من خرم اگه دیگه بیام تو تاپیک های سیاسی 😒😒😒. اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
من هشت ساله خونه دارم ازدواجم بیشتر میشه دشمنت شرمنده خوب کاری میکنی
قربونت مهربون
من از اول غیرتی دوس داشتم 🤭🤭
ولی از گیر دادن بدم میا🤣🤣
😍تا ابد دوستت دارم 😍 دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام 😼. ینی من خرم اگه دیگه بیام تو تاپیک های سیاسی 😒😒😒. اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃