2777
2789
سلام دخترم ۷سال و علائم بلوغ داره فکرکنم دکتر امپول جلوگیری بده خیلی استرس دارم میگن ضرر داره

عزیزم دختر منم داره بردم دکتر گفت علایم مهم نیست و آزمایش نوشت که خدا رو شکر آزمایشش خوب بود. واسه دختر شما چطور بود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به یک دکتر بسنده نکنید از آشنایان ما ۷ سالگی علائم داشت(جوانه زدن سینه) ۲ تا دکتر گفتن تا قبل از ۹ سالگی پریود میشه سریع آمپول بزنید ولی یک دکتر ديگه بعد از سونو و آزمایش گفتن فعلا فقط تحت نظر باشه خداروشکر الان پنجمه هنوز پریود نشده

فلک را سقف بشکافیم طرحی نو دراندازیم
از پایان نه سالگی تقریبا تا الان ۱۲ امپول زده

عزیزم من دخترم را پیش متخصص غدد بردم فقط آزمایش نوشت که اونم گفت ناشتا لازم نیست. حالا آزمایشش خوبه ولی علایم بلوغ داره چکار کنم یعنی نیاز به آمپول نداره؟

اسم امپولش چیه؟ درد داره؟ الان ب ما ی امپول داده گفته بزنید ۳بار ازمایش بدید نمیدونم این واس چیه

دختر شما آزمایشش چطور بود؟آخه واسه دختر من خیلی پایینه هورمونهای جنسی؟

عزیزم دختر منم داره بردم دکتر گفت علایم مهم نیست و آزمایش نوشت که خدا رو شکر آزمایشش خوب بود. واسه د ...

ازمایش دخترمنم خوب بود فقط تو عکس مچ دست ..سن استخوانی بیشتربود

اسم امپولش چیه؟ درد داره؟ الان ب ما ی امپول داده گفته بزنید ۳بار ازمایش بدید نمیدونم این واس چیه

اهان این همون ازمایش

هورمون هاش ارزیابی میکنن

بار اول سطه هورمون طبیعی

بعد از زدن امپول که بهتون داده یهو سطح هورمون میره بالا

بار دوم چک میکنن

بار سوم نیم ساعت بعد چک میکنن

سه بار خونگیری انجام میشه

امپول که الان دخترم میزنه ایرانی واریوپپتیل هست

قیمت بدون بیمه حدود ۳۰۰ و خورده ای

که هر۲۸ روز میزنه

عزیزم من دخترم را پیش متخصص غدد بردم فقط آزمایش نوشت که اونم گفت ناشتا لازم نیست. حالا آزمایشش خوبه ...

چند سالش هست؟

قد ووزنش چه طوره؟

عکس مچ دست خیلی مهمه

نگاه میکنن سن استخوانی تشخیص بدن

و اینکه صفحات رشد بسته نشه

آمپول خارجی زده یا ایرانی و اینکه راحت گیر میاد؟

ایرانی

نه یهو کمیاب میشه

من ازاد دوتا اضافه گرفتم تا موقع کمیابی گیر نکنم

هست ولی یهو مثلا قبل از عید تا بعد از عید نبود