2777
2789
عنوان

شوشوی شما فیش حقوقیشو نشون می ده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8597 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه حاج خانوم جان

هر چیزی حدی داره.... راستی میگی ولی وقتی می بینی که اصلا یه جوری با حقوقش برخورد می کنه که آدم روبه رویی ناراحت میشه خوب باید چیکار کرد؟من ادم مادی نیستم ولی از اینکه یکی با زرنگی بخواد من رو بپیچونه خیلی بدم می آد و واکنش نشون می دم.

بابا این حق طبیعیه هر خانومیه که بدونه شوشوش چقدر حقوق میگیره.. من که چیز خیلی زیادی نمی خوام آخه

از آقایون محترم کسی هست که نظری داشته باشه؟ من بد میگم؟
من موفق خواهم شد و به همه اهدافم حتما خواهم رسید...
من اگه بخوام همسرم میده به خودم اما اصلا دلم نمیخواد بدونم اینجوری راحت تر خرج میکنم هههههههههههه
بابا این کارآگاه بازی ها رو بزارین کنار هر چی پول شوهرای بیچاره دارن مال ماست چه بدونیم چه ندونیم
سلام
شوشوی من همه چیشو میاره خونه فیش حقوق - فیش کارانه .بن کارتشم دست منه .حقوقش رو که می گیره همون لحظه میریزه به حساب من و من مدیریت میکنم
البته قبل از این که حقوقش رو بگیره خودم بهش می گم که قراره چقدر بگیره و بیمه مالیتش هم می گم چقدر میشه .خلاصه از همه زیر و بم حقوقش خبر دارم .البته خودش خیلی دوست داره
چون قبلا کارمند بودم و کارم هم حقوق و دستمزد بوده به تمام قوانین کار و حقوق و دستمزد اشنایی کامل دارم
نمی دانم چرا حضرت دوست , لطف ویژه ای دارد به من !
سونیا جان سلام من در مورد خود فیش یا موضوعی که اینجا حرفش شده ندارم
درمورد خودم میگم حرفم فقط اظهار نظره نه خدایی ناکرده اعمال نظر
تو هر خونه ای یه قانون هست و هر خونواده ای یه جور احساس آرامش میکنه
تو خونه ی منم هیچ وقت نمیپرسم از شوهرم که چقدر دارمد داری البته این تصمیم و این رفتار جدیدم ماله پارسال به این طرفه
هرچند شوهرم هیچ ناراحتی ای از اینکه بگه چقدر درمیاره نداره من دیگه کنجکاو نیستم به خدا بعضی چیزا گفتن نگفتنش دلیل بر یک رویی یا دو رویی ادما نیست من خیلی دیدم خانوما حتی گوشی شوهرشونو چک میکنن یا رفت و آمدا رو حساسیت نشون میدن اما باور کن از وقتی بی خیال شدم و راحت میگیرم زندگیم راحت تر و شاد تر شده منم شاغلم و درامدم بد نیست هم کار من آزاده هم شوهری
اما خوب خیلی از هزینه ها به عهده خودشه منم مثل خیلی از زنا دوست ندارم به شوهرم بگم بهم پول بده اما به مرور زمان دارم میبینم خودش حواسش هست داشته باشه میده وقتیم خبری نیست میدونم نداره
ازش نمیپرسم چقدر داری اما میگم مثلا داری اینقدر به من بدی و اونم معمولا زمان میخواد ههههه
حالا چی شد که به این نتیجه رسیدم که راحت بگیرم قضیه رو که انصافا مسئله انقدر تو بین مشکلات زندگی کوچولوئه که خدا نکنه زن و شوهری به خاطر همچین چیزی بهنشون شکر آب بشه
شخصی بهم میگفت تو زندگی ما یه عالمه دارت داریم برای هدف گیری
تو اون دارت پر از دایره هست با امتیازای مختلف
ما متاسفانه بیشتر موقع ها تیرامونو به حاشیه میزنیم که البته هر چند گاهیم اصلا اوت میشه ووووو وقت و انرژیمون هدر میره
تو دارتای من یه دارت ماله رابطه خودم با شوهرمه یه دارت ماله منو دخترمه
یه دارت برا کارمه
یه دارت برا هزینه ها و درامدم
و برای هر آرزویی یه دارت جدا ( اینا مثاله اما بعضی ها رو واقعا رو یه کاغذ پوستی کشیدم و داخل محل کارم زدم تو در کمد دیواری اتاقم )
اولا منم گیج میشدم و از اینکه چرا با این همه سعی و تلاش خسته و بی تاب میشم ناراحت بودم تا این که با اون شخص صحبت کردم
میگفت هدفای ما یه عالمه حاشیه داره مواظب باش به مرکز نگاه کنی نه به اطرافش
اصلی ترین چیزیز که ما از کار و درامد همسرمون میخویام چیه ؟/ تامین زندگی و مایحتاج ووو کلی خوشیه دیگه مگه نه ؟؟ اگه جوابت یه کلمه بله هست دیگه راحت باش با بقیش چی کار داری ؟؟
مطمئن باش در هر موردی ما حساسیت کمتری نشون بدیم اون موضوع زودتر و بهتر حل میشه
دیدی خانومایی که به شوهراشون شک دارن چقدر دچار مشکلای جدی میشن اما برعکس اونا که هیچ وقت حتی یادشونم نمیاد ممکنه مردا ( یا حتی برعکس زنا ) شیطونی کنن معمولا براشون چیز ناراحت کننده ای پیش نمیاد
به جای اینکه عرصه رو برای شریک زندگیمون تنگ کنیم بدوینم چی دوست داره بدوینم چجوری پیش ما احساس آرامش میکنه ... قشنگ نیست به نظرت شوهر آدم بدونه تنها محرمش زنشه ؟؟/
این یه روزه درست نمیشه یا با داد و بی داد و حساب کتاب
امیدوارم خوب و خوش و خرم و سلامت باشی دوست عزیز
سلام عزیزم
همسر من فیش حقوقیش ونشون میده
وهمه درامدشو میده به من! خودش از اول همین طوری بود من کاری نکردم!
ولی به نظر من زیاد حساسیت نشون نده
الهی! تو برآور، که هر بر آمدنی بی نظر لطف و عنایت تو، فرو افتادن است ...
ظاهرا اینجا اوضاع همه روبراهه و کسی مثل سونیا جون نیست که بفهمه چی میگه .
البته که حق یه زن هست ببینه تو زندگیش چی میگذره حالا یکیش هم مالیه و اصلا هم ربطی به کنجکاوی و خراب کردن زندگی و اینجور چیزها نداره . خوب اگه مشکلی نیست که مرد باید راحت دخل و خرجش را بگه مثلا من خودم از اولش فقط میدونستم حدودای چقد حقوق میگیره شوهرم اما دیگه ریز نمی شدم تو حسابها ، خودش هم هیچ کدوم از فیشها را خونه نمیورد و دفتر چه قسطها هم تو کمد اداره اش بود و... تا چند وقت پیش متو جه شدم دلیلش این بود که برا خانواده اش زیاد از حد خرج میکرد چیزهایی که اصلا به او مربوط نمی شد را هم بعهده گرفته بود ......منم هم حالا شروع کردم بهش گفتم باید از حساب مالی کاملا با خبر باشم عین صداقت اما به قول سونیا جون نمی دونم در قدم بعدی باید چکار کنم .؟
حضرت محمد «صل الله و علیه و آله»(ازدواج کنید و فرزند بیاورید و زیاد هم فرزند بیاورید چرا که من به زیادی و کثرت شما امت اسلام در مقابل سایر امت ها در روز قیامت افتخار می کنم حتی به بچه های سقط شده شما افتخار خواهم کرد) **** منم دوست دارم دو تا دختر و دو تا پسر خدا بهم هدیه کنه ****