2777
2789
عنوان

شوشوی شما فیش حقوقیشو نشون می ده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8597 بازدید | 72 پست
واقعا قدر این شوشوهاتون رو بدونین ..... بعضی ها یکرنگی ها بهشون نمی آد حتما باید آدم بشه اونی که دلش نمی خواد تا متوجه بشن یه من ماست چقدر کره می ده !

چند بار با هم دعوا کردیم......اوایل ازدواج نه فیش می آورد - نه می گفت چقدر حقوق می گیره - من هم که ساده

بعدش بهش گفتم که فیشتو بیار خونه .... می گه "تو هر وقت که پول بخوایی من بهت می دم .... "

من اینطوری دوست ندارم ..... راستش دوست دارم پول خونه باشه حالا چه من خرج بکنم چه نکنم..... دوست ندارم بهش بگم

بعدش با کلی دعوا فیششو می آورد ....دیروز فهمیدم که تا برج تیر بیشتر فیشا خونه نیست.... که دیگه جوش اوردم .... می خوام برم خونه مامانم اینا تا بفهمه چیکار کرده .... من خودم ساعتی کار می کنم یه حقوق کوچولو موچولو دارم ....واقعا به این دلیل حقوقشو نمی گه

بهم بگین چی کار کنم .... به اون خدا و بزرگیش قسم من با اون یکرنگم ..... حالا اون می دونه با خدای خودش
من موفق خواهم شد و به همه اهدافم حتما خواهم رسید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نه اونموقع که شوهرم کارمند بود میدونستم نه حالا که شغلش آزاده برام هم مهم نیست تا زمانی که هرچی میخوام برام تهیه میکنه و خوب برای من و خونه و بچه ام خرج میکنه مهم نیست که بدونم یا ندونم البته خودش یه وقتایی میگه که چقدر داره یا نداره یه سررسید تو خونه داره که همه چی رو توش مینویسه اما من تا حالا یه نگاه هم بهش ننداختم
شوهر من فکر کنم اصلا سر حسابش نمیدونه چقدره همش از پول من خرج میشه
قهـــــــــوه را تلــــــــــــخ­ دوست دارم مــــــــــزه ی زنــــــــــــد­گی میـــــــــــــ­ــدهد
من نمی خوام آقا بالاسر اون باشم و هی چک کنم ولی حس می کنم می خواد زبلی کنه منم از زبلی بیزارم و می خوام واکنش نشون بدم

چیکار کنم تسلیم بشه و متوجه بشه که کار خوبی نکرده
من موفق خواهم شد و به همه اهدافم حتما خواهم رسید...
کارتامون دو تاست ولی نگه هم همه خریدا به دوش اونه و مطمئنم ازش
حرفش برام سنده
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
2810