2777
2789
عنوان

کسی تا به حال چشم زخمو دفع کرده

257 بازدید | 34 پست

چجوری چشم زخم رو دفع کردین

پیشنهاد ندین واقعا چیزی که نتیجه گرفتین رو بگین لطفا

من همه رو امتحان کردم فقط تخم مرغ شکستن خودم بلد نیستم😶

میشه کمکم کنید که چه راهی نتیجه داده براتون چه سوره ذکری دعایی راهی؟

(گفته شده)چشم زخم هست، تو قرآن و احادیث هم اومده 🤷🏻‍♀️یا همونevil eye

والا من فقط تخم مرغ شکستن بلدم و نتیجه هم گرفتم لطفا کسی نسخره نکنه خودمم تا ماه پیش فک میکردم اینا خرافاته

دوشنبه یا چهارشنبه، یکی دو ساعت بعد از غروب، یه تخم مرغ بردار. اسم همه کسایی که تازگی دیدنت یا از زندگیت بهشون گفتی و فکر میکنی چشمت زدنو یادت بیار.

اسمشونو تک تک بگو و به ازای هر کدوم که میگی با زغال روی تخم مرغ خط بکش

بعد که همرو گفتی، تخم مرغ رو بین دو تا سکه بذار. دونه دونه اسماشون رو بگو و فشار بده. به اسم هرکی شکست همون چشمت زده

صبح تخم مرغ و سکه ها رو بنداز دور

من ماه پیش کردم قبلشم میدونستم کار کیه به اسم همونم شکست و دیگه بدبختیام تموم شد.

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من فقط تخم مرغ شکستن بلدم و نتیجه هم گرفتم لطفا کسی نسخره نکنه خودمم تا ماه پیش فک میکردم اینا ...

اگه اون فرد مدام بهت فکر بکنه چی

بازم دفع میشه

فقط همون یبار که دید شما رو مثلا چشم نزده هرروز بهت فکر کنه چی

دعانویس میگن با جن مینویسه سنگینی میاره میترسم

نمیدونم والا پسر من چشم زدن چشمش رسما داشت کور میشد دعانویس نوشت سوزوندم یکیشم تو بالش گذاشتم همون روز چشماش درست شد باور میکنین منم اعتقاد نداشتم ولی نیم ساعت نگذشت چشمش خوب شد

میشه برای من بشکونین پولشو میدم🥺

والا خودم تا حالا انجام ندادم مامانم میکرد که الان نمیتونه☹️

ولی فک نکنم خیلی سخت باشه

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
اگه اون فرد مدام بهت فکر بکنه چی بازم دفع میشه فقط همون یبار که دید شما رو مثلا چشم نزده هرروز بهت ...

نه اینطوری نیست هرروز چشم بزنه