2777
2789
عنوان

مادر شوهرم قلبمو له کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 89 پست
من انقد از این چرت وپرتا شنیدم دیگه پوستم کلفت شده، حالا بگو شوهرت پشتته یانه ،بچه داری؟

شوهرم یه دصدم پشتم نیست...یه دختر دوسالو نیمه دارم

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرشوهر هایی که تیکه می اندازن  کِرم دارن  عمدا این کار را میکنن تا عروس اعصابش خورد بشه ...

خدا لعنتشون کنه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

[QUOTE=217431996]اینجور خیلی بده ،شوهرتو گرفته تو چنگش[/QUOTE

زمانی که سر دخترم حامله بودم بارها شوهرمو پر میکرد که منو بزنه تا بچم سقط بشه واسه همین من دوران بارداریم همش خونه بابام...چه خاطرات بدی که ازش ندار

[QUOTE=217431996]اینجور خیلی بده ،شوهرتو گرفته تو چنگش[/QUOTE زمانی که سر دخترم حامله بودم بارها شو ...

وااای دختر خودتو نجات بده سعی کن شوهرتو راضی کنی جدا شید برید از اونجا

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘
مادر شوهر من اینقدر توی این سالها چرت و پرت گفته ولی من به شوهرم میگم.  اوایل ناراحت میشد ولی ا ...

یا خدا این چه مادرشوهریه، خدا کسی که با زندگی یکی بازی میکنه و خرابش میکنه از روی زمین ورداره، اون دنیا چه جوابی داره بده

اخه منم یه بار از دستشون خودکشی ناتمام داشتم الانم هی سرکوفت میشنوم ازشون

ددیگه هیچوقت اینکارو نکن لطفا...اآخرتتو هم از دست میدی

رو خودت کار کن خودتو و روحیتو قوی کن تا هرکی اومد و یه چرت و پرتی گفت خودتو نبازی و ناراحت بشی بالاخره تو زندگی همه یه سری ادما هستن یه حرفای منفی و بد به ادم میزنن حالا مال یکی مادرشوهرشه مال یکی دوستشو.... تنها کاری که میتونی بکنی زیاد جدی نگیر این حرفارو و از همه مهم تر سعی نکن مثل اونا ادم کثیفی بشی و دل کسیو بشکنی‌