عزيزم اول مسواك بزن بعد همونجا پاى روشور كه هستى نخ بكش دهانتو اب بزن بعد دهانشويه هيدروكلرايد هفته اى دو بار فقط بزن بيشتر نزنى دندونات زرد ميشن ديگه محاله دهانت بو بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سرکه سفید و گلاب را به نسبت مساوی قاطی کن و روزی دو بار تو دهنت قرقره کن ریشه کن میشه بوی بد..
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
چرا بد خوبه مشکل رو گفته برن دنبال درمانش زن دایی من دهنش بود میداد داییم شبا نمی تونست کنارش بخوابه رفتن دکتر مشکل از معدش بود با دارو حل شد،اصلا زشت نیست باید مشکل رو میگفت
من بچه که بودم همیشه دهنم بو میداد خیلی هم مسواک میزدم ،میرفتم مدرسه از ترس اینکه کسی بهم بگه دهنت بو میده به هیچکی نزدیک نمیشدم خیلی بد بود الان خوب شدم