2777
2789
مسواک روزی دودفعه میزنممم

عزيزم اول مسواك بزن بعد همونجا پاى روشور كه هستى نخ بكش دهانتو اب بزن بعد دهانشويه هيدروكلرايد هفته اى دو بار فقط بزن بيشتر نزنى دندونات زرد ميشن ديگه محاله دهانت بو بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم شنیدم میگن مترونیدازول واسه بوی دهان خوبه

البته اگه مشکل پوسیدگی دندون و لوزه نداشته باشی

ته حلقتو نگاه کن ببین چیزای گرد سفید نمیبینی اگه بود اونا رو دربیار چون بوی گندی دارن

عجب نامزدایی وجود دارن

خدایی چرا فکر میکنید اشتباه کرده که گفته از اون نزدیک تر کیه بهش خوب

فقط برا اون نیس که اطرافیان هم اگه نگفتن روشون نشده خوبه که بهش گفته تا اگه مشکلی هس بر طرف بشه

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️
خدایی چرا فکر میکنید اشتباه کرده که گفته از اون نزدیک تر کیه بهش خوب فقط برا اون نیس که اطرافیان هم ...

آره خب اینم هست.

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)

مسواک بزن روی زبونتم بکش حتما...

آب نمک قرقره کن...

سرکه سفید و گلاب را به نسبت مساوی قاطی کن و روزی دو بار تو دهنت قرقره کن ریشه کن میشه بوی بد..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

وای چ بد ک به روت آورده😐

چرا بد خوبه مشکل رو گفته برن دنبال درمانش زن دایی من دهنش بود میداد داییم شبا نمی تونست کنارش بخوابه رفتن دکتر مشکل از معدش بود با دارو حل شد،اصلا زشت نیست باید مشکل رو میگفت