2777
2789
عنوان

مهاجرت به انگلستان

| مشاهده متن کامل بحث + 4935 بازدید | 57 پست
خیلی دوس داریم ولی سرمایه نداریم ، خیلی هزینه میخواد ما فقط هر سال داریم ضرر میکنیم ،

خدا بزرگه عزيزم توکل کن

ما هيچی رو اینجا نفروختیم سریع اونجا خونه خریدیم رفتیم 

اصلا نترس ماهم میترسیدم بریم ولی بعد که خانوادم رفتن قرار شد برگردن دیگه موندگار شدن میگن دیگه نمیای ...

چ خوب شد رفتن ، خیلی خوبه ، من چند ساله تو فکرش هستم ولی خب سرمایه میخواد ک ما نداریم 

من هیچوقت نمیتونم بد باشم،  من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا بزرگه عزيزم توکل کن ما هيچی رو اینجا نفروختیم سریع اونجا خونه خریدیم رفتیم  

انشالله، ببخشید میپرسم با چقد سرمایه رفتن پدر و مادرت البته اگه دوس داشتی جواب بده، بجز خریدن خونه، 

2805
چ خوب شد رفتن ، خیلی خوبه ، من چند ساله تو فکرش هستم ولی خب سرمایه میخواد ک ما نداریم 

آره بابا بخاطر دوتا داداشم که شد باید میرفتن منم اینجا خداروشکر در آمد و کارم خوبه خونه هم مال خودمونه راضیم موندم 1سال دیگه انشالله میرم 

دوتا داداشم دانشجو بودن رفتن. بابا مامانمم بعد 2ماه رفتن دیگه شغل بابام یه جوری بود که سخت بود از ای ...

آخه ما سرمایه ای هم نداریم کل زندگیمو بفروشیم شاید به زور یک تومن بشه به نظرتون به مشکل نمیخوریم؟

انشالله، ببخشید میپرسم لا چقد سرمایه رفتن پدر و مادرت البته اگه دوس داشتی جواب بده، بجز خریدن خونه،& ...

اون موقع داداشم دعوت نامه فرستاد بعد 1ماه رفتن. فقط پول بلیط شد اونم شد حدود 50 یا یکم بیشتر اولین هدف خونه خریدیم راحت شدن 

باید اول تصمیمم جدی باشه بعد بریم بگیریم😔اما یه خورده میترسم

تو سن پسر شما سن حساسیه. تگه زبان بدونه زودتر خودشو وفق میده

ولی ویزای کار گرفتن اصلا آسون نیست.‌چون پایه داشتنم زیاد آپشن نیست. داداش من اصلا ماشین سنگین نداشتن ولی پایه گرفته. 

اون موقع داداشم دعوت نامه فرستاد بعد 1ماه رفتن. فقط پول بلیط شد اونم شد حدود 50 یا یکم بیشتر اولین ه ...

خب خداروشکر ، دعوتنامه کیی بفرسته خیلی خوبه ، وای میگن اگه دوعت نومه بفرستن برنگردن براشون مشکل پیش میاد یعنی واسه اونایی ک فرستادن، 

خب خداروشکر ، دعوتنامه کیی بفرسته خیلی خوبه ، وای میگن اگه دوعت نومه بفرستن برنگردن براشون مشکل پیش ...

نه عزیزم طی همون تاریخی که باید برمی‌گشتن کاراشون انجام دادن موندگار شدن 😁کلی هم پارتی داشتیم یکی از فامیل تو سفارت بود 

2810