2777
2789
عنوان

××رادیولوژی از ستون فقرات در روزای اول بارداری .......تو رو خدا کمک××

| مشاهده متن کامل بحث + 3662 بازدید | 30 پست
الان هم اگه دیدی باردار هستی اول با دکتر زنان مشورت کن بعدش هم میتونی تا آزمایش غربالگری صبر کنی اگه زبونم لال مشکلی برای جنین پیش اومده باشه اون نشون میده و سقط میکنی
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
ایشالا که باردار نیستی و پریود میشی اما اگه باردار بودی، من اگه جای تو بودم اصلا ریسک نمیکردم و سقط میکردم برای یکی از فامیلهامون پیش اومد همه گفتن ایشالا چیزی نمیشه و پدر مادر هم با نذر و نیاز بچه رو حفظ کردن، بعد بچه با مشکل به دنیا اومد . الان پدر مادر دارن زجرکش میشن. بقیه هم به ایشالا ایشالا گفتن ها ادامه میدن....
خدایا برای این هدیه آسمانی که به من دادی به اندازه بزرگی خودت ازت متشکرم. دل همه منتظران را با هدیه هایت شاد کن. خودت مراقب پسرم باش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اشعه در قبل از 5 هفته قانون همه یا هیچ داره یعنی یا بچه کاملا سالمه یا از بین میره یعنی اشعه در 5 هفته اول حاملگی اگر بچه بمونه سالمه و اشعه مشکلی ایجاد نمیکنه من متخصص رادیولوژی هستم
سلاممممم.مامان ویهان جنس جدید و ارزووووووون اورده.بدووووووووین فرصت رو از دست ندین.لااقل فقط ببینید و مقایسه کنید الکی گرون نخرین.پتو کارترز اورده همه میدن 34 مامان ویهان حررررررررررراج زده 24. بدویییییییییییییین تا تموم نکرد.وایبر هم داره.09213877073
خدایاشکرکه دونیمه راکامل کردی.همسرم عاشقتم واین عشق رامدیون تک تک خوبیهایت هستم
مامانای گل یه خبر خووووب.مامان ویهان لباسها و وسایل سیسمونیشو به قیمته عمده میده.بدوییییییییین تا تموم نکرده.خیلیییییییی مفت وارزونه الکی گرون نخرین.دعا بجونه منم بکنید اگر از خریدتون راضی بودین.تو وایبر گروه داره.09213877073
خدایاشکرکه دونیمه راکامل کردی.همسرم عاشقتم واین عشق رامدیون تک تک خوبیهایت هستم
سلام دوستان.......خدا رو شکر بعد از چند روز خیلی خیلی سخت و با یک هفته تاخیر پری اومد...........ممنون مهسا جان.......این چند روز هر چی مطلب راجع به رادیو لوژی و بارداریست از اینترنت خوندم.......خیلی خیلی ترسیده بودم...........حتما درک میکنید.........من تو اقدام نبودم فقط چون روش مون طبیعی هست احتمال بارداری رو بیشتر میدیدم اونم با دیدن لک.........خدایا بزرگیتو شکر.......حالا قدر خیلی چیزها رو بیشتر از قبل میدونم
هرگز نگو من مادر نمیشم......وقتی مینونی کودک دیگری رو نوازش کنی یا واسه دخترک دستفروش سر چهارراه غصه بخوری......یعنی بالقوه مادری.....مادر بودن در فطرت توست......تو مادری......مادر
سلام عزیزم اشعه در قبل از 5 هفته قانون همه یا هیچ داره یعنی یا بچه کاملا سالمه یا از بین میره یعنی ا ...

سلام خانمی ببخشید  من تو این ماه دوبار اقدام بارداری کردمم بعد دو سه روز بعد اقدام لکه های قهوه ای خیلی ازم میومد منم فکر نمیکردم باردار باشم و چندتا عکس رادیولوژی گرفتم امروز موعدم بود بی بی چک زدم مثبت بود الان به نظرتون برای بچه مشکلی پیش میاد به خاطر عکس؟

سلام عزیزم اشعه در قبل از 5 هفته قانون همه یا هیچ داره یعنی یا بچه کاملا سالمه یا از بین میره یعنی ا ...

سلام خوبین شما هستین هنوز؟؟

برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنید❣اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍀
سلام خانمی ببخشید  من تو این ماه دوبار اقدام بارداری کردمم بعد دو سه روز بعد اقدام لکه های قهوه ...

سلام خانومی الان خداروشکر بچتون سالم بدنیا اومده؟منم همین مشکل برام پیش اومده

2810