2777
2789
عنوان

چرا هیچکسی درکم نمی کنه؟چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3161 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احساس میکنم زندگیت مثل حوض ابه هرکی یه دستی توش میشوره!مسئله اصلا سرکار رفتن یا نرفتنت نیست خانومی مسئله اینه که داری به دیگرون اجزه دخالت میدی و از این مسئله هم داری عذاب میکشی!ولی به جای اون کسی که باید نظر بده(شوهرت)ساکته!
توفقط به شوهرت وبچت تعهد داشته باش خونه موندن یا سرکار رفتنت خیلی فرقی نمیکنه!مگه ماها که خونه داریم همش ور دل بچه هامونیم؟!اصلا به حرف دیگرون گوش نده ؛هرتصمیمی میگیری خودت بگیر حتی اگه توی خونه موندن باشه!
درضمن صبح زود بیدار شدن برای رشد بچه خیلی هم خوبه!توی جمع هم بزرگ میشه اجتماعی تر بار میاد.ولی خونه رسیدی دیگه حتما بهش برس!به بچه و شوهرت!
نادیا جان پس این طور که میگی من اگه جای تو بودم می رفتم.
گفتم من مامانم معلم بود و خیلی از خانوم های فامیلمون خانه دار، اما من حس می کردم مامانم هیچی برام کم نذاشته. مهم میزان وقتی که با بچه ات هستس نیست، مهم کیفیتشه.
منم با دوستان موافقم که زیادی داری به دیگران اجازه دخالت تو زندگی ات رو میدی. بهشون یاد بده که شما اونقدر بزرگ شدید که خودتون واسه خودتون تصمیم بگیرید و البته هر وقت هم که نیاز شد از کمک و مشورت اونا استفاده می کنی، اما تصمیم گیری در مورد زندگی تون فقط به خودتون دو تا مربوطه.
دارن بهت تلقین میکنن ناتوانی!
رمز کار نظم زیاده !اگه نظم داشته باشی به همه چی میرسی!در ضمن اگه واقعا به فکر بچه هم هستی با یه مشاور یا روانشناس کودک مشورت کن بهت بگه در صورت بیرون کار کردن چه طوری ساعتایی که خونه نیستی رو جبران کنی!
من الان شرایطشو ندارم وگرنه در اسرع وقت یه زمانی از روزمو بیرون میگذروندم خیلی برای روحیه ادم خوبه!در ضمن ما الان توی جامعه به زنان شاغل هم نیاز داریم!100 سال پیش که نیست!
حتما از یه مشاور کودک مشورت بخواه!
خب چون شما یه مقدار زود هم ازدواج کردی نسبت به عموم جامعه، به نظرشون هنوز کوچیکی( علی الخصوص که تع تغاری هم باشی) کم کم بهشون یاد بده، بی خودی هم بحث و دلخوری به وجود نیار.
یه نکته هم بگم و برم: به نظر من 11 ماهگی برای مهد رفتن اونم هر روز هفته شاید یه کم زود باشه. من خواهرم از 7-8 ماهگی رفته مهد و الان هر وقت صحبت میشه میگه منو تا به دنیا اومدم انداختید مهد کودک.
شمام به نظرم امتحان کن، برای این که دورو بریات هم زیاد جبهه نگیرند بگو می خوام موقتا بروم ببینم چه طوره، اگه سخت بود یا بچه ام اذیت می شد دیگه نمی روم.
2810