2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دارم خفه میشم بدتر از همتونم واقعا آرنجم انقدر درد می‌کنه

عزیزم دیگ خطر جانی تهدیدت میکنه برو ی قیچی وردار خودتو خلاص کن الان ممکنه عضلاتت بگیره یا رگ ب رگ بشی نتونی حرکت بدی.....

حالا پس فردا با این تاپیکت دوباره رسوای خاص و عام نشیم‌تو اینستا و تل و‌همه جا خوبه 😂

یه ذره حیثیت نمیذارین برا خانما بمونه که

اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
جلباس رو یک میلیون پول دادم زورم میاد

با بشکاف از درزش باز کن دیگ .

من کریه میکردما🤦🤦🤦 شوهرمم قهقهه میزد میخندید میگفت هر چی اذیت کردی حقته الان باز نکنم بمونی اون تو😂😂😂

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️

من بچه بودم برای تولدم یه لباس تنگ آوردن منم تپلوو😂 به زوور لباسو پوشیدم بعد دیگه در نمیاومد با قیچی بریدن 😂

🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه می‌خوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗
جلباس رو یک میلیون پول دادم زورم میاد

تو بگو ۱۰ میلیون وقتی اندازه ات نیست .... 

از یه جا بشکاف که بعدا بدی خیاط برات درست کنه 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...