2777
2789
عنوان

كيا نايت گارد استفاده ميكنن؟

599 بازدید | 11 پست

من الان سه ساله از نايت گارد استفاده ميكنم توي خواب دندونامو فشار ميدم. هربار ميرم پيش دندون پزشكم ميگه فعلا استفاده كن. با قرص ارامبخش هم خوب نميشم و همچنان فشار ميدم جوري كه بدون نايتگارد اصلا نميتونم بخوابم. كسي اينجا نايت گارد استفاده ميكرده و به مرور اوكي شده باشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه مدت برا دخترم استفاده میکردم  نمی‌دونم چرا دم امتحانات استرس میگیره تو خواب دندوناشو فشا ...

خيلي بده من چند ساله اينجوري ام. كوچكترين استرسي باعث ميشه تو خواب دندونامو فشار بدم

2804
منم مشکل شما دارم منتها نمیتونم تو دهنم نگه دارم  میخوام برم بوتاکس کنم ماهیچه های اطراف دندون ...

منم اولش برام سخت بود اذيت ميشدم ولي الان اصلاااا نميتونم بدون نايتگارد بخوابم. تو اين سه سال حتي يه شب هم بدون نايتگارد نخوابيدم

منم اولش برام سخت بود اذيت ميشدم ولي الان اصلاااا نميتونم بدون نايتگارد بخوابم. تو اين سه سال حتي يه ...

منم ميخوام بگيرم دندونام نابود شد بسكه فكم يه دفعه بسته ميشه 🤦🏻‍♀️ مالِ شما از اين ژله اي هاس؟ شنيدم رو فك بالا ميذارن؟ به دندوناي پايين ديگه اونوقت فشار نمياد ؟

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
منم مشکل شما دارم منتها نمیتونم تو دهنم نگه دارم  میخوام برم بوتاکس کنم ماهیچه های اطراف دندون ...

سلام شما بوتاكس كردين فأيده داشت ؟

سلام شما بوتاكس كردين فأيده داشت ؟

ببین زود اثرش رفت 

ولی تا وقتی هست خوبه 

الانم خیلی گرون شده موندم چه خاکی تو سرم بریزم 

💔خسته شدم از این همه نا عدالتی کاش جون مرگ بشم 
ببین زود اثرش رفت  ولی تا وقتی هست خوبه  الانم خیلی گرون شده موندم چه خاکی تو سرم بریزم& ...

رو ظاهر چهره اثر نذاشت ؟ بعد كوتاه مدته بده كه☹️

خيلي بده من چند ساله اينجوري ام. كوچكترين استرسي باعث ميشه تو خواب دندونامو فشار بدم

عزیزم شما نایت گارد و از کجا تهیه کردی؟کیفیتش خوبه؟شنیدم اگه سفارشی نباشه ممکنه دندونها رو جابجا کنه آیا درسته؟

عزیزم شما نایت گارد و از کجا تهیه کردی؟کیفیتش خوبه؟شنیدم اگه سفارشی نباشه ممکنه دندونها رو جابجا کنه ...

سلام عزیزم عذر میخوام دیر دیدم پیامتونو. من همیشه سفارش دادم. اگر از اون آماده ها میگیرید فرم دندون میشن تا جایی که میدونم. همین سفارشی ها هم هر دو هفته یه بار دکترم میگفت باید بیام که تنظیمش کنه دوباره چون در اثر فشار ساییده میشه