2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره با آب معمولی سرد نباشه آب گرمم شنیدم خوب نیست زیاد من با آب معمولی قاطی میکنم خوبه ولی خالی نخور ...

باشه عزیزم مرسی از راهنماییت 

یعنی نصف استکان آب نصف عرق زنیان خوبه ؟؟ 

بعد غذا بخورم درسته ؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
باشه عزیزم مرسی از راهنماییت  یعنی نصف استکان آب نصف عرق زنیان خوبه ؟؟  بعد غذا بخورم در ...

اره گلم بعد غذا بخوری بهتره معدت خالی نباشه ولی اگه میدونی بدنت حساسه یکم صبر کن که رو دلت سنگینی نکنه و نصف غذات حضم شده باشه

اره گلم بعد غذا بخوری بهتره معدت خالی نباشه ولی اگه میدونی بدنت حساسه یکم صبر کن که رو دلت سنگینی نک ...

امشب بار اول بود ک خوردم بنظرم خوب بود 

شما چ مدت هست استفاده میکنید ؟ 

کلا برا نفخ و باد گلو و معده خوبه درسته ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
امشب بار اول بود ک خوردم بنظرم خوب بود  شما چ مدت هست استفاده میکنید ؟  کلا برا نفخ و با ...

اره درسته 

من حدودا ۳ ۴ سالی میشه استفاده میکنم سابقه معده درد داشتم و خدارو شکر الان بهترم ولی بازم اگه پرهیز نکنم حالم بد میشه و وقتی دیدم یکم میره که دردم شروع شه میخورم

اره درسته  من حدودا ۳ ۴ سالی میشه استفاده میکنم سابقه معده درد داشتم و خدارو شکر الان بهترم ول ...

بله گلم 

منم دیگه مراعات غذایی می‌خوام بکنم ولی در کنارش گفتم اینم استفاده کنم ...

معده درد شما ب پشت هم میزد دردش؟ مثلا پشت کتف ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
بله گلم  منم دیگه مراعات غذایی می‌خوام بکنم ولی در کنارش گفتم اینم استفاده کنم ... معده درد ش ...

اره عزیزم خیلی حالم بد میشد و اصلا نمیتونستم بشینم و بخوابم هم جلو و هم پشت کمرم درد میکرد 

اره عزیزم خیلی حالم بد میشد و اصلا نمیتونستم بشینم و بخوابم هم جلو و هم پشت کمرم درد میکرد 

الهی شکر که بهتر شدین   

منم امیدوارم بهتر بشم 

خیلی اذیتم 

بوی نم بارون 😍🌧️☔