2777
2789
عنوان

بدون مناسبت واس همسر هاتون کادو میخرین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 44 پست
اره .همین چند روز قبل . یه حوله حموم  خریدم براش خخخخ

میبینی چقدر خوشحال میشن😅😅😅

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
من به مناسبتم نمیخرم چه برسه بدون مناسبت😂

😂😂😂چرا ی وقتایی لازمه گناه دارن

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره شیکه افرین بهت که براش خریدی من ازدواج نکردم  اما اگر کنم اره چیزی خوشم بیاد میگیرم

😀😀😀خیلی خوشم اومد یکی خوشش اومد 

میبینی چقدر خوشحال میشن😅😅😅

اره خیلی خخخخ 

میگفت نگه دار بعدا استفاده کنم حیفه . کفتم لازم نکرده حولت خراب شده خخخخ

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
من میدونم شوهرم سیگار نمیکشه سر چن ماه ی بار شاید ولی چون طلافروشه میترسم یکی بزندش واس همین از این ...

خب حالا اگر اسباب بازیه ولش . خواهر کوچیکمم از اردو خریده بود ازینا بذار ببینم دم دسته

اره خیلی خخخخ  میگفت نگه دار بعدا استفاده کنم حیفه . کفتم لازم نکرده حولت خراب شده خخخخ

😂😂الهی دلشم نیومده اینو من دیروز گرفتم میگم تو جیبت بزار میگه دوستام ببین میخوانش 

پول کجا بود کادو بخریم 😐 پول تو جیبی انقد کم میده که چیزی نمیمونه برا کادو گرفتن براش

اون واست میخره کادو؟؟

تا یک سال پیش بله فراواااان  ولی از وقتی اپارتمان خریده نه تح جیب خودش پول هست نه تح جیب من😐ن ...

😂😂😂همینش خوبه شوهرم منو نمیبره بیرون همش میرسه سرکار میاد میخوابه

الان دیگه هممون ازدواج کردیم. اونم این چیزارو دیگه نبرد خونه ش.آدامسم شوکیه😂

ارع دیگه از همینجا اما برق میده زیاد بزنیم میمیرن 😂😂😂

من مجردی هام چقدر چیزای پسرونه دوس داشتم یادش بخیذ

میگم که من یه کادو برای تولد همسرم گرفتم اگه بگم بهم نخندین قول دادینا من همسرم یک گیمینگه  دو سه  ساعتی توی شب باید حتماً بازی کنه گاهی هم خودم کنارش میشینم لذت میبرم برای تولدش صندلی‌گیمینگ رفتم گرفتم اخه صندلیش راحت نبود  تا راحت باشه نمیدونی چقدر ذوق کرد میگم من حالا حالا بچه نمیخوام چون خودش هنوز بچه است 🤣  خوشحال شدان  از فروشگاه نوین آرا گرفتم توی دلاوران  این آدرس شه تو اینستا novinara.ir

2810