2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269720 بازدید | 13839 پست
بیتا جان منم ۴۷ کیلو ام باقد۱۵۸ومیخوام ۵۴شم چقد باید کالری مصرف کنم 

عزیزم شما به روزی ۲۴۰۰ کالری نیاز داری دوماهه به وزن ایده آلت میرسی البته اگه دقیق ‌کالری شماری کنی😉

ممنونم بیتا جون تو کالری شمار زیره زده روزی ۳۰۴۵باید کالری مصرف کنم واقعا سخته ..راستی بچمو تازه از شیر گرفتم بنظرت این برنامه دقیقه  ؟؟

یام                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم بیتا جون تو کالری شمار زیره زده روزی ۳۰۴۵باید کالری مصرف کنم واقعا سخته ..راستی بچمو تازه از ...

خواهش میکنم عزیزم 

خب مسلما اگه بتونی روزی ۳۰۰۰ به بالا بزنی زودتر وزن میگیری

اگه بچه شیر میدادی باید کالری بیشتری مصرف میکردی اما چون از شیر گرفتی دیگه همون روزی ۱۰۰۰ کالری بیشتر از کالری پایه کافیه

قبلا ۷۵بودم بعد شیردهیمو لاغریم شدم ۶۰

اوکی فهمیدم چرا سینه هات انقدر کوچیک شده بعد شیردهی همینطوره انگاری از قبل بارداری هم کوچیکتر میشه

نگران نباش بعد یه مدت بهتر میشه

اوکی فهمیدم چرا سینه هات انقدر کوچیک شده بعد شیردهی همینطوره انگاری از قبل بارداری هم کوچیکتر میشه ...

الان نزدیک یکساله قطع کردم شیردهیو نمیدونم چرا بر نمگرده هرچی دست میرارم استخون سینمه

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

خیلی بده افسردگی گرفتم 

دقیقا منم ۱ماهه بچمو ازشیر گرفتم همش دپرسم حتی سوتین ک میزنم یا میاد تو گردنم یا میوفته رو شکمم اصلاااا سینه ندارم اویزون شده همشممم پووووست

یام                              
دقیقا منم ۱ماهه بچمو ازشیر گرفتم همش دپرسم حتی سوتین ک میزنم یا میاد تو گردنم یا میوفته رو شکمم اصلا ...

من یکسال گذشته از شیردهیم هنوز خوب نشده فعالیتمم زیاده چاق نمیشم

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

من یکسال گذشته از شیردهیم هنوز خوب نشده فعالیتمم زیاده چاق نمیشم

وایی میفهممت دقیقا البته من قبل از حاملگی هم وزنم کم بود با دارو خودمو تپل کردم بازم برگشت ...حالا گفتم کالریمو بیشتر کنم اگر توی دو تا چهار هفته اضافه شدم بازم ادامه میدم درغیراینصورت واقعاا نمیتونم ...توهم بیا بهم دیگه انگیزه بدیم وهر روز کالریمونو اعلام کنیم ان شالله به امید استایل خوشگلتر وخوشتیپی انداممون  

یام