bita7497 مدیر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 3346 عنوان بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:) | مشاهده متن کامل بحث + 269704 بازدید | 13839 پست سلام به دوستان با ارادهامیدوارم در کنار هم بتونیم به وزن هدف برسیم ...من توضیحات کامل رو در چند پست بعدی براتون میذارم 1400/09/02 | 19:18 142 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بغل_گرا عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 326 سلام بچه هامنم میتونم بهتون بپبوندم؟چون رویای چاقی دارم😂۱۶۵ قد۴۲ وزنوزن هدف ۷۰ عضو قدیمی نینی سایتم ولی همیشه بخاطر زدن حرف حق میترکم✋️😀ترجیح میدم اینجا ناشناس باشم.یک عدد بغل گرای لاغر اندام هستم که در حسرت تپلی میسوزم🤭
bita7497 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 3346 سلام بچه ها منم میتونم بهتون بپبوندم؟ چون رویای چاقی دارم😂 ۱۶۵ قد ۴۲ وزن وزن هدف ۷۰ سلام عزیزم بله خوش آمدیشما با این وزن به ۲۳۰۰ کالری در روز نیاز داری تا افزایش وزن داشته باشیصفحات اول تاپیکو بخون کامل همه چی رو توضیح دادم بازم اگه سوالی داشتی در خدمتم
فلفل۱۲۳ عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 3367 سلام عزیزم منم میخوام عضو شم قد۱۷۳و وزن۷۰ رویااای چاقییی دارم😭🥲❤️ میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️
مامی0آرمی عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 3684 شاید اشتباه داری کالری شماری میکنی واسه همین وزن نمیگیری گفتی چند کیلویی؟ سلام بیتا جان. واسه دختر بچه ۲سالو نیمه چه برنانه ای واسه چاقی داری؟ تو یکسال فقط یک کیلو اضاف کرده خییلی کند وزن میگیره بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
پیشونی_بلند عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 324 سلام عزیزدلم منم از الان به شما ملحق شدم متاهلم ۲۷ ساله وزنم ۵۵ قد ۱۶۸ چیکار باید کنم هرچقد میخام یخورم اشتها ندارم زیاد غذام کمه زود سیر میشم
satedelam عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 409 سلام لایک لطفابیتا جان من تو دوران شیردهی هستم وزنم ۵۰ قد ۱۶۰ چقد کالری نیازمبعد یه چیزه دیگه اشتهامو که زیاد کنم یبوست شدید میگیرم راهکاری نداری؟ کلا الانم یبوستو دارم چه برسه خوراکم زیاد بشه.. ببخشید وارد این بحث شدم
dokhtarekord79 عضویت: 1400/09/27 تعداد پست: 123 سلام بچه ها منم میتونم بهتون بپبوندم؟ چون رویای چاقی دارم😂 ۱۶۵ قد ۴۲ وزن وزن هدف ۷۰ سلام من و تو مقداروزنی ک میخوایم یکسانه ولی حیف کسی اینجادیگه فعالیت نمیکنه
dokhtarekord79 عضویت: 1400/09/27 تعداد پست: 123 سلام عزیزم بله خوش آمدی شما با این وزن به ۲۳۰۰ کالری در روز نیاز داری تا افزایش وزن داشته باشی صفح ... سلام بیتاجون خوبی خواهشا ی چالش بزاراینجا دورهم باشیم بامدیریت خودت تنهایی آدم بی انگیزه میشه
بغل_گرا عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 326 سلام عزیزم بله خوش آمدی شما با این وزن به ۲۳۰۰ کالری در روز نیاز داری تا افزایش وزن داشته باشی صفح ... قشنگم من بالای سه هزار تا میزنم😍 عضو قدیمی نینی سایتم ولی همیشه بخاطر زدن حرف حق میترکم✋️😀ترجیح میدم اینجا ناشناس باشم.یک عدد بغل گرای لاغر اندام هستم که در حسرت تپلی میسوزم🤭
بغل_گرا عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 326 سلام من و تو مقداروزنی ک میخوایم یکسانه ولی حیف کسی اینجادیگه فعالیت نمیکنه بیا خودمون چراغ این تاپیک رو روشن نگه داریم😂هر شب ساعت ده بیاییم گزارش کارمون رو بزاریم عضو قدیمی نینی سایتم ولی همیشه بخاطر زدن حرف حق میترکم✋️😀ترجیح میدم اینجا ناشناس باشم.یک عدد بغل گرای لاغر اندام هستم که در حسرت تپلی میسوزم🤭
بغل_گرا عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 326 بچه ها یه چیزم اضافه کنمخوراک لوبیا قرمز خیلیییی کالری دارهاز شب لوبیا هاتون رو تو آب بریزید تا زودتر پخته شهبعد برای میان وعده هاتون میلش کنیدخیلیی کالری داره عضو قدیمی نینی سایتم ولی همیشه بخاطر زدن حرف حق میترکم✋️😀ترجیح میدم اینجا ناشناس باشم.یک عدد بغل گرای لاغر اندام هستم که در حسرت تپلی میسوزم🤭
dokhtarekord79 عضویت: 1400/09/27 تعداد پست: 123 بچه ها یه چیزم اضافه کنم خوراک لوبیا قرمز خیلیییی کالری داره از شب لوبیا هاتون رو تو آب بریز ... چندوقته کالری شماری میکنی چیزیم اضافه کردی
بغل_گرا عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 326 چندوقته کالری شماری میکنی چیزیم اضافه کردی اره نزدیک سه هفته میشهوقتی شروع کردم چهل بودم عضو قدیمی نینی سایتم ولی همیشه بخاطر زدن حرف حق میترکم✋️😀ترجیح میدم اینجا ناشناس باشم.یک عدد بغل گرای لاغر اندام هستم که در حسرت تپلی میسوزم🤭
dokhtarekord79 عضویت: 1400/09/27 تعداد پست: 123 اره نزدیک سه هفته میشه وقتی شروع کردم چهل بودم اگه پایه باشی باهم پیش بریم چون کسی نمیاد تاپیک دیگه نظرت
ttsssss عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 285 سلام منم میام شروع کنیم .بیاید استارت وبزنیم بچها کم کم اضافه میشن.تاعید چیزی نمونده تا اون موقع بترکونیم .کیا حاضرن بیان اعلام کنن؟زیر نظر بیتا جون