2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269704 بازدید | 13839 پست
آره تو گوگل سرچ کن کالری شمار مانکن صفحه ۱۲ هم کار باهاش رو توضیح دادم

سلام بیتا جون یه سوال داشتم منم لاغرم کالری میزنم ولی بیشتر با شیر محلی کالریمو میبرم بالا چون زیاد تمایل له خوردن غذا ندارم حالا چند تا مقاله خوندم میگن شیر گاو سرطانزاست مخصوصا پر چربش نباید زیادخورده بشه فیتو استروژن داره حالا نگران شدم یعنی شیر نخوریم؟

سلام منم لایکم کنبد

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بیتا جون یه سوال داشتم منم لاغرم کالری میزنم ولی بیشتر با شیر محلی کالریمو میبرم بالا چون زیاد ...

سلام عزیزم 

خوردن هرچیزی زیادش ممکنه مضر باشه 

دکتر تغذیه به من گفت نصف لیوان صبح نصف لیوان شب بخورم اما من یکی صبح یکی شب میخوردم و خداروشکر مشکلی پیش نیومد

برا اینکه کالریتو ببری بالا شیرو خالی نخور با موز و بستنی و بادام و پسته مخلوط کن بخور هم کالریش میره بالا همم چاق کنندس

سلام بیتا جوونم  کلا داغون شدم قند خونم بالا رفته دیابتی شدم الان چند ماه قرص میخورم کلی لاغر ...

سلام عزیزم کالری بالا زدی قندت رفته بالا‍؟قندت چنده منم قند ناشنام ۱۰۴ بود لاغرم میترسم کالری بزنم دیابت بگیرم؟قندم بره بالاتر☹️

چندتا غذای خیییلی پرکالری معرفی میکنین؟😅 سرخ کردنی نباشه

باقالی پلو،عدس پلو ،لوبیاپلو،آش رشته،عدسی، خوراک لوبیا ،پای مرغ،حلیم گندم با گوشت،اینا کالریشون خیلی بالاست میتونی به غذاهات روغن زیتون هم اضافه کنی هم سالمه هم مقوی میشه هم پر کالری تر

سلام عزیزم  خوردن هرچیزی زیادش ممکنه مضر باشه  دکتر تغذیه به من گفت نصف لیوان صبح نصف لی ...

سلام عزیزم من وزنم ۵٠ اس قد ۱۷٠

دوس دارم  ب وزن ۶۵برسم چیکار کنم تو یه ماه ب این وزن برسم

روزی تا چن کالری بخورم؟ 

این که تو درست میگی ‌، به این معنی نیست که حتما من اشتباه میگم! تو زندگی رو از دیدِ من نگاه نمی کنی... :)  
آره تو گوگل سرچ کن کالری شمار مانکن صفحه ۱۲ هم کار باهاش رو توضیح دادم

من زیره دارم با مانکن فرقی ندارع؟ 

این که تو درست میگی ‌، به این معنی نیست که حتما من اشتباه میگم! تو زندگی رو از دیدِ من نگاه نمی کنی... :)  

سلام بچهاا...من امروز ۲۸۲۵ کالری خوردم

امروز بیشتر کالریمو با نون بردم بالا..۳۴۰ گرم تافتون خوردم

ماش پلو..عدسی..ویفر..پنیر و کره..شیر و جوانه گندم و شیره انگور..کیک یزدی..شیره خرما..ماست پرچرب ..آبگوشت و گوشت گوسفند 

ولی از بس دنبال بچه دویدم الان حس میکنم یه ذره ش هم گوشت نشده به تنم  

سلام عزیزم من وزنم ۵٠ اس قد ۱۷٠ دوس دارم  ب وزن ۶۵برسم چیکار کنم تو یه ماه ب این وزن برسم روز ...

سلام عزیزم تو یک ماه ۱۵ کیلو نمیشه اضافه کرد اگه دوست داری روند چاقیت تند پیش بره روزی ۳۰۰۰ کالری به بالا بزن احتمالا تو ۳ ماه به وزن ایده آلت برسی