2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269741 بازدید | 13839 پست

وزنم ۵۰

دوس دارم ۶۰ بشم

از دیروز شروع کردم ب کالری شماری

کالری دیروزم ۲۵ مرداد ۳۲۵۰ بود

و امروز ولی کم زدم تا الان ۱۵۰۰ تا ببینم چی میشع

هَـرچِـہ بـا هَـرڪِـہ ڪُـنـي ، بَـر تـۅ هَـمـاݩ مـیـگُـذرد!💛🍂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری اینقدر کالری بالا میزنید من از ۱۸۰۰ تا بیشتر نمیتونم😢

مال منم کمه یکی دلیلش چون متاسفانه صبح زود بیدار نمیشم که صبحانه کامل بخورم مجبورم آخر شب مقداریشو جبران کنم که این‌ خییلی بده خوابیدن با شکم پر و دیگم اینکه اشتها ندارمممم

چندتا شربت و قرص داروخونه ای مثل جنرال تونیک، شربت راسیپ، قرص شیکوریدین، مخمر آبجو اینا یادداشت کردم که یکیشو بخرم استفاده کنم برای اشتهام ولی خب چندان دوس ندارم هنوزم کمی دو دلم هم اینکه میگم ممکنه ضرر داشته باشه و هم بی تاثیر باشه

گلی گفت با پریناتال وزن گرفته براش خوب بوده ولی رو من تاثیر زیادی نداشت

مال منم کمه یکی دلیلش چون متاسفانه صبح زود بیدار نمیشم که صبحانه کامل بخورم مجبورم آخر شب مقداریشو ج ...

اره منم تنبلم صبحا دیر بیدار میشم

نمیدونم منم دلم نمبخواد اشتهاآور مصرف کنم الانم کم کم سعی میکنم غذامو بیشتر کنم

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
اره منم تنبلم صبحا دیر بیدار میشم نمیدونم منم دلم نمبخواد اشتهاآور مصرف کنم الانم کم کم سعی میکنم غ ...

عزیزم حلوا درست کن میان وعده صب و عصرو بخور عالیهههه

هر صد گرمش ۴۰۰ کالری داره

من صب ۳۰۰ گرم خوردم صد ۱۲۰۰ کالریش

روزی دو وعده رو حلوا بخوری کل کالری مورد نیازتو میگیری

آماده شدنشم آسونه

خواهش میکنم❤

هم اذیت نمیشی هم کالریتو پر میکنی

خیلی هم مقویه

منم کم اشتهام اینکارو میکنم روزی هزار تا دو هزار کالریو از خوردن حلوا میگیرم

بادوم زمینیم خیلی خوبه ۱۰۰ گرمش ۵۰۰ کالری ولی من دوس ندارم

ساناز💕🥰

به جبران دیروز ۳۱۰۰ کالری

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

با خوردن روزی  ۳۰۰۰ کالری ماهی چقدر اضاف میکنیم؟

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
چند کیلویی

۶۱ میخوام ۷۰ بشم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
۲۸۰۰ کالری هر روز مصرف کنی طبق گفته بیتا ماهی ۴ کیلو اضافه میکنی

من بالای ۳۰۰۰ تا میخورم.