2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269741 بازدید | 13839 پست
بیتا جون منم سه چهار روزه که بعد از غذا یه قاشق غذا خوری سه شیره و یه دونه مخمر میخورم اشتهام زیاد ن ...

یه قاشق کمه عزیز بیشتر بخور سه چهارتا قاشق بزن به آب بخور ،سعی کن خودتم غذاتو بیشتر کنی تا معدت جاباز کنه بیشتر میتونی کالری بزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساغر نمیدونم چرا نمیتونم پستتو ریپلای کنم  عزیزم این آبجو ها حرام نیستن اگه بودن که مغازه ها ا ...

کدوم ابجو گله؟! همه مغازه ها دارن؟

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   
خب به همسرت بگو اگه خانوادت میگن آشتی کنید پس خواهرت باید پا پیش بزاره اگه اون ومد جلو باهاش آشتی کن ...

قربونت ممنون ایشالله به خیر من باشه هرچی ک میشه

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
میدونی طبقه بالای پدرشوهرم اینا هستیم واسه همین خیلی رو زندگیم تاثیر دارن😢کاش بشه بریم از پیششون

ایشالله هر چی به صلاحته💙

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122