2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269734 بازدید | 13839 پست
برای مانکن هی خراب میشه باز بالا نمیاد برنانه دیگ میدونید شبیه مانکن باسه نصب کنم

کرفس خوبه

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

سلام بیتا جان.چندماه قبل تو چالش شرکت کردم یه تغییری هم کرده بودم ولی بعدش یه مشکلی پیش اومد حالم بد بود کلا ول کردم.الان میخام دوباره شروع کنم ولی هی امروز فردا میکنم.میخام تا عید ۵۶ کیلو چاق بشم.خودمم بچه شیرمیدم.اون مشکلی که بخاطرش ول کردم داره حل میشه ولی انگارمن انرژی ندارم.چیکارکنم

کنه نباش😏کنه ها جاشون مشخصه:آشغالدونییی😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بیتا جان.چندماه قبل تو چالش شرکت کردم یه تغییری هم کرده بودم ولی بعدش یه مشکلی پیش اومد حالم بد ...

سلام شیوا جون ..نبودی انشالله ک حل شه 

عزیزم بچها خیلی از ورزش کردن تعریف کردن خودمم جدیدا دارم امتحان میکنم بنظرم صبح ها ورزش کن هم روحیت عوض میشه هم انرژیت زیاد میشه😊

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
سلام بیتا جان.چندماه قبل تو چالش شرکت کردم یه تغییری هم کرده بودم ولی بعدش یه مشکلی پیش اومد حالم بد ...

سلام عزیزم خوش برگشتی، خداروشکر که مشکلت حل شده 

الان چند کیلویی؟

واسه اینکه انرژی بگیری سعی کن کارایی که حالتو خوب میکنه انجام بدی، همونجور که عسل جون گفته ورزش خیلی حالتو خوب میکنه، آهنگای شاد گوش کن ، به وقتی که تپل میشی و هر لباسی دوست داری میتونی بپوشی فکر کن ، یه کم با خودت تو آینه صحبت کن شاید خنده دار باشه اماتاثیر مثبت داری 

یکی دو روز که کالریتو پر کنی بعد دیگه میفتی رو دور 

سلام منم هستم.من ۴۲ کیلوم دور سینه ام بامتر ۷۵ دور باسنم ۸۲ .خیلی افتضاحم قدم ۱۶۸ هیچ میلی ب غذا ند ...

سلام عزیزم ببین تا وقتی حال روحیت خوب نباشه نمیتونی رژیم بگیری چون باز با کوچکترین چیزی بهم می‌ریزی و رژیمو قطع میکنی اول سعی کن حالتو خوب کنی اگه لازم میبینی حتما پیش یه مشاور برو خودتو پیداکن اگه میبینی هم نیاز نیست و خودت میتونی حالتو خوب کنی ورزش کن ، کتابایی راجع به عزت نفس و انرژی مثبت و.... بخون،  خودتو مشغول کارایی کن که دوست داری مثلا میتونی یه گلخونه کوچیک واسه خودت درست کنی و به گلات رسیدگی کنی 

حالت که خوب شد و رو براه شدی یه برنامه کالری شمار نصب کن و شروع کن روزی ۲۳۰۰ کالری بخور ایشالا زود به نتیجه میرسی

سلام خانوما....میشه منم راهنمایی کنید میخوام چاق شم اما مشکل اینجاس که چربی خون بالا دارم و نمیدونم ...

سلام ،شما حتما باید زیر نظر متخصص تغذیه رژیم بگیری که خدایی نکرده سلامتیت به خطر نیفته

بیتاخانم من اصلا اشتهاندارم ک همچی چیزایی رو بخورم هرچی میخورم مثلا امگا ۳ومکمل هیرویت و ویتامین ای وهرچی بگی گشنه میشم ولی اشتهام کوره ب نظرت عرق یونجه بخورم خوبه عرق یونجه رو هر روز همیشه میتونم بخورم؟؟؟

بیتاخانم من اصلا اشتهاندارم ک همچی چیزایی رو بخورم هرچی میخورم مثلا امگا ۳ومکمل هیرویت و ویتامین ای ...

عرق یونجه رو خودم اصلا اثر نداشت اما بچه ها خورده بودن میگفتن خیلی خوب بوده و اشتهاشون باز شده حالا امتحانش کن خودتم باید کم کم به غذات اضافه کنی مثلا اگه هر روز یک چهارم نون میخوری روزی یک کف دست بهش اضافه کن یا اگه امروز ۱۵ قاشق پلو خوردید فردا بکنم ۱۷ تا ، تا کم کم معدت جا باز کنه