2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269755 بازدید | 13839 پست
هستی؟

ببخش شوهرم اومد حالش بد بود تاالان درگیر بودم البته موهامم رنگ کردم نبودم کلا

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
نمیدونستی بیس و یک سالمه؟😂

نه وااقعا

تازه فهمیدم من از همتون کوچیکترم☹️😂😂😂

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عسل ۴۱۳۴ کالری💙

۱۳ بهمن

نازنین زهرا❤۴۴۸۸ بهمن۱۳

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
پسرم یبوست داره و لاغر هس چجوری یبوست برطرف کنم و وزنش اضافه کنم چی بدم بهش؟ سویق خوبه با سه شیزه؟&n ...

شربت انجیر از داروخونه بگیرید بهش بدید یبوستش خوب شه بعدش براش کالری شماری کنید و غذاهای پر کالری براش درست کنید

نیستی....حالا خوشحالی یا ناراحت 😂

یکم ناراحت ولی خیلی خوشحالم ب طور کل شرایطشو نداشتم تازه دیروز و امروز برگشتم دارم کالری شماری میکنم عزیزم 

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
🤣🤣🤣🤣عزیزمم اره حس خوبی که داره ولی ماساژ دادن خسته کننده است به مدت زیاد

الیهی پس دختر خوب خودت هر روز با روغن خراطین یا وازلین بزن و ماساژ بده حموم برو بعد بزن

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
وااای بچه ها دو روزه دارم عرق یونجه میخورم دیروز بعد نهار یادم نبود بخورم بعد شام خوردم نصف شب داشتم ...

خیلی خوبه ک سولین جون

سلام سمانه جونم،نه عزیزم مهمونی بودم همه رو تقریبی و پایین تر از چیزی که به نظر میومد چشمی زدم برای ...

خب خدا رو شکر مشکلی پیش نیاد و همه چی ب شادی و سلامتی بگذره😍😊😘