2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269758 بازدید | 13839 پست
تو که خوبی من یه سوتین خریدم اسنفجی کوچیک ترین شماره بازم برام بزرگه چیکارش کنم😐😂

ای وایی مگ سایز سینت چنده ساغری 

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چاق شده بودم 57 ولی اینقد مریض اینا شدم مطمئنم بازم لاغر شدم قدمم 164

بازم میشی....منم باکالری شماری چاق شده بودم توبارداری ازیس بدویار بودم کلی لاغر شدم 😥

میخوام بعد زایمان بازم شروع کنم

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
کنکور قبلم رتبه ام عالی بود همه چی هم زدم همه جا اما کلا مردود شدم🥲یه سری مشکلات خانوادگی سر رسیدن ...

الهیی قربونت بشم اشکال نداره همیشه یعد روزای سخت روزای خوبن امید وار باش

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
بازم میشی....منم باکالری شماری چاق شده بودم توبارداری ازیس بدویار بودم کلی لاغر شدم 😥 میخوام بعد ز ...

ایشالله منم اونجوری هستم همه بعد حاملگی چاق میشن تازه من دو کیلو هم کم کردم پدر شوهرم میگف از وضعش معلومه بچه اش هیچی نمیشه ولی خب دخترم 3200 شد☺😊😊

من که در این مورد زیر صفرم😂😂

من میگم پس😂کاش میشد ویس داد

بختیاری ها به پسر میگن(کُر)

بعد سر سفره با دایی ها و اینا نشسته بودیم هر خاستگاری واسه آجیم میومد خواهرم یه ایراد میگرفت بعد مامانم سر سفره میگه کُر فلانی میاد میگین نه کُر بهمانی میاد میگین نه پس منتظر کُر رییس جمهورین منم عصبی شدم گفتم نه منتظر کُ...س رییس جمهور نیستیم😐😐😐

خواستم زمین دهن وا کنه برم داخل😐🙁