2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269758 بازدید | 13839 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن لاغرم 

با سیپرو میتونی ادامه بدی اما خوب نخوردی ..

ببین نیم ساعت قبل غذا یه نصفه سیپرو بخور 

میان وعده هم حتما بخور 

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
با سیپرو میتونی ادامه بدی اما خوب نخوردی .. ببین نیم ساعت قبل غذا یه نصفه سیپرو بخور  میان وع ...

چقدر باید ادامه بدم با سیپرو 

البته تازه ۱۵روره دارم میخورم صبحا میخورم روری یدونه 

احه من اصلا اشتها ندارم مشکلم اینه....بعد اینکه الان نزدیک ۱۵روزع سیپروووو میخوام با این میتووونم غذ ...

اولش هممون بی اشتها بودیم باید کم کم غذاتو زیاد کنی تا معدت جاباز کنه و از قرص مولتی ویتامین و عرق یونجه هم کمک بگیری 

قرص سیپرو هم دکترا میدن تا یه دوره بخوری ضرر نداره

قدم 167 وزنم 50 وخوردع سیپرو نمیخورم چون کبدم مشکل ساز میشه لک میزنم خواب آورم هس چطور اشتهامو بالا ببرم وهی بخورم😆وچیا بخورم

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
چقدر باید ادامه بدم با سیپرو  البته تازه ۱۵روره دارم میخورم صبحا میخورم روری یدونه

یدونه کامل اشتباهه 

اشتباه خوردی اینطور ک گفتم بخور خودم همینطوری خوردم اوکی شد البته من اشتهام خوب بود 

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
اولش هممون بی اشتها بودیم باید کم کم غذاتو زیاد کنی تا معدت جاباز کنه و از قرص مولتی ویتامین و عرق ی ...

بیتاااا جون من دوسه ماه میخوام سیپرو بخورم بعد این مدت بزارم کنار بازم غذا میخووورم به همین شکل یااا اینکه ن معده ام کووچیک میمونه برمیگردم ب حالت قبل

قدم 167 وزنم 50 وخوردع سیپرو نمیخورم چون کبدم مشکل ساز میشه لک میزنم خواب آورم هس چطور اشتهامو بالا ...

صبحانه حتما بخووور میان وعده هم کم کم شروع کن به خوردن و هرروز غذاتو بیشتر کن مثلا برنجی ..۳کفگیر اینا بخوری عالی میشه صبحانه هم شیره و ارده عالیه میوه هم حتما بخور

صبحانه حتما بخووور میان وعده هم کم کم شروع کن به خوردن و هرروز غذاتو بیشتر کن مثلا برنجی ..۳کفگیر ای ...

چشم عزیزدلم مرسی قشنگم سیپرو زیاد نخور عسل جون کبدت خراب میشه اگه خیلی اشتها داری دیگه نخورش من زیاد خوردم چاق نشدم باهاش😕داشتم لک میزدم باخوردنش قطش کردم حالا بازم دارم یکی دوبسته شاید بخورم نصفه قرص فقط چطور نصف میشه😂😐امیدوارم لک نزنم چاق شم

بیتاااا جون من دوسه ماه میخوام سیپرو بخورم بعد این مدت بزارم کنار بازم غذا میخووورم به همین شکل یااا ...

نه نگران نباش واس اشتهات استرس نداشته باش همین جور که عسل میگه بخور

چشم عزیزدلم مرسی قشنگم سیپرو زیاد نخور عسل جون کبدت خراب میشه اگه خیلی اشتها داری دیگه نخورش من زیاد ...

نه عزیزم من به اصولش خوردم ..نیم ساعت قبل غذا نصفه خوردم جوری استفاده کردم که به بدنم آسیب نزنه خیلی وقته هم نخوردم چون بعدازاون اوکی شد اشتهام دوهفته بیشتر نخوردم اونم نصفه 

اینطور ک گفتم صبحانه میان وعده ناهارپ شام بخور کم کم معدت جا باز میکنه عزیزم