2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269782 بازدید | 13840 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیخوام ناراحتتون کنم ولی بعد ۱۲ سال زندگی ۱ ساله یکم تغییر کرده ولی باز بهش اعتماد ندارم 😐😔

من بدتر از تو تو بدتر از من 

شوهر من خیانت نکرده ولی اونقد کتکم زده تشنجی شدم

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
سمانه جون تو چی سزارین شدی یا طبیعی

طبیعی طبیعی😂جررر خوردم تا بدنیا اومد تو بیمارستان از همه بچه ها بزرگتر بود قربونش برم

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

من از بس قرص ملتی ویتامین و اینا خورده بودم ۲۰ کیلو اضافه کردم زایمانمم طبیعی بود ولی شدید سخت خیلی درد کشیدم تا اینکه به دنیا اومد راحت شدم وای اون لحظه آدم فقط دوس داره بخوابه

طبیعی طبیعی😂جررر خوردم تا بدنیا اومد تو بیمارستان از همه بچه ها بزرگتر بود قربونش برم

چه خوب پس تلاش کن دومی رو هم طبیعی بیاری

من خیلی دوست داشتم طبیعی بشه اما نشد

حالا دوست دارم دومی رو طبیعی بیارم اگه خدا کمک کنه

مثل همیم خواهر جان ولی وقتی به دنیا اومد انگار همه دنیا رو بهم داده بودن اصلا نمیتونم حسم رو بگم

اره مخصوصا هم دختر یه نعمت  بزرگه امروز خیلی حالم بد بود با این سنش اینقد نوازشم کرد بوسم کرد گف مامان اروم باش نی نی یه دیگ بزار بیاد😂

من از بس قرص ملتی ویتامین و اینا خورده بودم ۲۰ کیلو اضافه کردم زایمانمم طبیعی بود ولی شدید سخت خیلی ...

میشه لطفاً بیایی تاپیکم توروخدا دوستات تک کنم لطفاً راهنمایی کنید داره زندگیم میپاشه لطفاً،😔😔🥺