2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269788 بازدید | 13841 پست
آره منم بارداری سختی داشتم جفتم پایین بود استراحت مطلق بودم خونریزی داشتم و احتمال سقط  ولی خد ...

قربونت برم

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایول پس جنست درجه یکه بگو قدرشو بدونه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

متاسفانه من ک از جنسش راضی نیستم ولی بیچاره شوهرم هیچی نمیگه😂

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
آره منم بارداری سختی داشتم جفتم پایین بود استراحت مطلق بودم خونریزی داشتم و احتمال سقط  ولی خد ...

واای منم سرکلاژ کردم ۹ ماه و استراحت مطلق گفتن و بدون نزدیکی ولی کسی نبود کمکم کنه میشستم ظرفارو میشستم خیلی سخت بود برام

متاسفانه من ک از جنسش راضی نیستم ولی بیچاره شوهرم هیچی نمیگه😂

حالا بعد از بارداریت ورزشای باسنو انجام بده چند سایز تغییر میکنه

تو تاپیک زیر ۹۰ هم داریم پس به خودت امیدوار باش

اشکال نداره بگو هر کاری دوس داری به‌اش بکن جنسش اصله هیچیش نمیشه..😂

😂😂😂😂همه کار کرده هیچی ب هیچی

واای منم سرکلاژ کردم ۹ ماه و استراحت مطلق گفتن و بدون نزدیکی ولی کسی نبود کمکم کنه میشستم ظرفارو میش ...

الهیی😔😭پس شوهرت کجا بود