بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مادک آیدین گرفتم و روش نوشته هر قاشق سی کالری یعنی میشه هر ده تا قاشق سیصد تا کالری البته تو برنامه مانکن بیشتر زده ولی به نظرم کالریش زیاده اگه یه بسته کامل هروز بخورین چون تقریبا بیست و پنج تا سی قاشق میشه چون یه کاسه میشه،و لازم نیست که توی یه نشست بخورین که زده بشین بعد هر وعده غذا ده قاشق بخورین یا در طول روز همش ازش کم کم بخورین تا شب تموم بشه بر فرض اگه سی قاشق باشه و کالری هر قاشق سی بشه میشه نهصد کالری و این یه قدم بزرگ برای بالا بردن عدد کالری هست
سالاد ماکارونی هم همینجوری کالریش زیاده ،باید به این توجه کنین تا زمانی که از یه چیزی زیاد بخورین کالری چشمگیری نصیبتون میشه مثل همون به بسته ژله کامل که گفتم،مثلا من سالاد ماکارونی درست میکنم تو یخچال میزارم و در طول روز بیشتر از سی قاشق میخورم که خودش خیلی کالری میشه هر قاشقش پنجاه و شش کالریه و سی قاشق میشه هزار و ششصد و نود و پنح کالری ،البته طبق کالری شماری برنامه مانکن