2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269801 بازدید | 13841 پست
با اینکه خانواده شوهرم خیلی مذهبی هستن ولی چون لاغرم نمیزارن شوهرمم نمیزاره البته گفته کفارشو میدم

ولی خودم عذاب وجدان میگیرم هرسال ماه رمضون

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی خودم عذاب وجدان میگیرم هرسال ماه رمضون

سمانه جون تو بحث واجبات اصلا به اجازه ی دیگران نگاه نکن حتی همسرت

درسته لاغری ولی اگه توانشو داری باید بگیری

تازه الان سعیتو بکن حسابی اضافه کنی

اون موقع دیگه اذیت نشی

باورت نمیشه ولی من ماه رمضون کم که نمیکنم هیچی حتی اضافه هم میکنم

فقط امسال چون شیرم میدادم نیم کیلو کم کردم که

اگه نگیری علاوه بر کفاره باید دوماه به جای هر روز روزه بگیری

نگران نباش یا هست یا نیست دیگه اگه عقب انداختی شاید بهخاطر کرونا باشه استرس نگیر چند روزم صبر کن

قربونت بشم اخه خودم از لحاظ جسمی و روحی واقعا مریض و داغونم از یه طرفم مضع مالیمونم خرابع الان اگ بچه باشه کجای دلم بزارمش😔

از یه طرفیم میگم نعمت خداست گناهه هوووف فقط خدا کمک کنه

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
سمانه جون تو بحث واجبات اصلا به اجازه ی دیگران نگاه نکن حتی همسرت درسته لاغری ولی اگه توانشو داری ...

یا خدا واقعا؟ 

قربونت بشم اخه خودم از لحاظ جسمی و روحی واقعا مریض و داغونم از یه طرفم مضع مالیمونم خرابع الان اگ بچ ...

کرونات که چند روز دیگه خوب میشه میره پی کارش

از نظر مالیم غصه نخور مگه روزی اولی رو شما میدید که نگران روزی دومی هستی

خدا خودش وعده داده روزیشونو میده پس زیرش نمیزنه

فکرتو درگیر نکن

کرونات که چند روز دیگه خوب میشه میره پی کارش از نظر مالیم غصه نخور مگه روزی اولی رو شما میدید که ن ...

قربونت برم ممنون عزیزم ب حق همین خانم فاطمه دعا میکنم انشالله هرچی بخای خدا برات بده ک اینجوری مرحم دلی عزیزم😘

مریضی کرونامو نمیگم گلی جون نوعی غش یا تشنج کردنه وقتی دعوا یا ناراحتی پیش میاد نفسم کلا قطع میش چندین بار از مزگ نجاتم دادن نمیدونم با این وضع میش حامله شد؟! 

عزیزم از روش هایی که میشه شرعیش کن مثلا رفتن تا حد ترخص و ...

ببخشید اسمان جون ترخص چیه