2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269801 بازدید | 13841 پست
بدنسازی بریم؟  منم بدجوری لاغرم

هر رشته ای ک علاقه داری برو

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
 خانما من خیلی آدم شوخی هستم و شاید هم اینجا زیاد شوخی کرده باشم و امیدوارم کسی رو ناراحت نکرده ...

سلااام سولین جونم چیشده عزیزم 

کی گفتههه😳😳 اگه منو بکشی هم ازت ناراحت نمیشمم اینک اصلا چیزی نبوده عشقم بچه نیسم ک🙃

من باور کن خیلی درگیر مشکلاتمم بعضی وقتا شده لیست گذاشتم اصلا حرف نزدم انقد ذهنم درگیره دیروز حالا راهنمایی گرفتم یکم رابطم بهترشد با شوهرم عزیزم باورکن درگیر اون بودم وگرنه اصلا ناراحت نیسم از کسی فدات😘

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عسل جون عزیزم ناراحت نباش دعوا خیلی زیاد پیش میاد توی نامزدی و عقد، بهش فکر نکن میگذره این روزا  ...

مرسی بابت دلگرمیت فریمهر جونم❤️❤️

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
کاش بقیه دخالت نکنن و طرفشو نگیرن اینجوری بزش میره به کوه که    

مرسی بیتایی بابت مهربونیت😍❤️

❣️لیست کالری 7 بهمن ماه❣️
1_پرنامین👈5088😉
2_نازنین زهرا👈 4562😊
3_عسل👈4505
4_ساناز👈4005💕
5_تبار👈3166🤩
6_فاطمه👈3111
7_مهسا👈2545💖
8_هستی👈2400🤗
9_فریمهر👈2134😍
10_رها👈2035😚 

کالری ها عالیه بچها 

مهسا جان خوش اومدی گل❣️

ساناااز جون کالریت خیلییی عالی شد تبریک میگمم😍😍

❣️لیست کالری 7 بهمن ماه❣️ 1_پرنامین👈5088😉 2_نازنین زهرا👈 4562😊 3_عسل👈4505 4_ساناز👈4005 ...

آره ممنون عسلی جووون😘🥰

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
سلام بچه ها میخواستم در مورد اون کدها بهتون بگم چند روز پیش خواهرم زنگ زد و خیلی تعریف کرد و منم واق ...

سلام عزیزدلم این حرفاچیه واسه چی ذهنتو درگیر کردی ؟

تو پیشنهاد دادی عزیزم حتی گفتی تو تاپیک نمی‌ذارم که کسی اگه اعتقاد نداره نیاد اظهار نظر کنه بیاید شخصی 

ما هم میدونیم که نیتت خیر بوده 

خودمون دیگه عقل داریم میریم تحقیق میکنیم اگه خوب بود و دوست داشتیم انجامش میدیم اگه نه انجام نمیدیم تمام شد و رفت ، تو واسه چی خودتو سرزنش میکنی 

خانما من خیلی آدم شوخی هستم و شاید هم اینجا زیاد شوخی کرده باشم و امیدوارم کسی رو ناراحت نکرده ...

بیخیال سولین هیچکی از شوخیا تو ناراحت نمیشه اتفاقا سر همین که نوشته بودی من کلی خندیدم    

بچه ها ۳ روزه نبودم واقعا ذهنم درگیر بود که نکنه با کاری که کردم براتون مشکلی پیش بیاد واسه هم ...

بیا عزیزم بیخیال ما اومدیم اینجا کنار هم که با حرفامون همو آروم کنیم و بتونیم با انرژی بیشتر کالری بزنیم نه اینکه سر کوچکترین مسئله ای بحث کنیم 

خانما خواهش میکنم از الان دیگه جو تاپیک و سنگین نکنید اگه کسی پیشنهادی میده و شما دوست ندارید انجامش ندید نیاز نیست بخواید راجع بهش بحث راه بندازید.

البته این اشتباه رو خود منم انجام دادم که با اون خانم بحث کردم اما وقتی دیدم در برابر فهمیدن داره مقاومت میکنه بیخیالش شدم تا خودش خسته شد رفت فقط اعصاب خودمو بقیه بهم ریخت و تو روند رژیممون تاثیر منفی گذاشت به جز این فکر نمی‌کنم کار مفیدی انجام داد.

سانازی تبریک بهت رفتی تو ۴۰۰۰    

فدات شممممم😘🥰😇

همه اینا به لطف زحمات و دلگرمی تو و عسل جونه❤

گلی جوونم میدونم تو هم اطلاعاتت خیییییلی زیاده و باهوشی ولی حتما برو پی وی اون خانم هر سوالی داشتی ا ...

سلام سولین جونم نه عزیزم این چه حرفیه گلم تو پی وی هم بهت گفتم که، تو نیتت خیر بوده پس هیچ کس ازت انتظاری نداره نباید خودتو سرزنش کنی

منم براساس اطلاعاتی که داشتم روشنگری کردم حالا بچه ها خودشون باید  تصمیم بگیرن، احساس کردم اگه نگم باریه به دوشم

که میدونستم و نگفتم،ولی الان که گفتم خیالم راحت تره، همه با چشم و گوش باز تصمیم میگیرن.

حتی بایه سرچ کوچیک تو اینترنت هم خیلی چیزا میشه دستشون بیاد.

بازم ممنون بابت دلسوزیت عزیزم،بیشتر از این فکرتو درگیر نکن

یه پیشنهاد دوستانه ای دادی که دربارش دوستانه صحبت کردیم بدون این که کسی از کسی ناراحت بشه،یکم پوست کلفت باش دختر☺️😜😉

تازه بعدش سمانه جونم آقای رضا نمازی رو معرفی کرد که تو اینستاست کنجکاو شدم رفتم تو مقالاتش یه چرخی زدم دیدم در غالب کیهان شناسی از نظریه حلول و .... صحبت میکنه که در دین ما اصلا پذیرفته نیست،از اینجا فهمیدم که ایشون هم مسلک و اعتقاد ما نیستن

کلا تجربه خوبی بود،کلی چیز از هم یاد کرفتیم که این خیلیم خوبه

این ندونستن نیست که بده یاد نگرفتنه که بده،پس هیچ وقت نباید خودمونو به خاطر چیزایی که نمیدونیم سرزنش کنیم

به جاش دنبال یادگیری باشیم

من نمیخواستم وارد این مبحث کیهانی بشم اما دیدم خیلی بحثش ادامه پیدا کرد دیدم بهتره بگم

نگران شیطانی بودن یا نبودنش نباشید. این مسائل تاثیری بیشتر از تلقین روی آدم نمیذارن. در واقع چیز خاصی نیست که حالا نگران شیطانی بودن یا الهی بودنش باشیم