2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269801 بازدید | 13841 پست
ببخشیدا گلی جون من این کدکیهانی ک گفتم که تو اینستا بود مال علم نجوم و ستاره شناسی بود ک الانم میزار ...

از شیطان و کابالا خبری نبود

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشیدا گلی جون من این کدکیهانی ک گفتم که تو اینستا بود مال علم نجوم و ستاره شناسی بود ک الانم میزار ...

سلام سمانه جون

من هیچ علمی رو رد نکردم و روی صحبتم این بود که چیزی رو ندونسته و بدون اطلاعات کافی و صرفا به خاطر تایید چندنفر قبول نکنید

الان شما آقای رضا نمازی رو میشناسید؟

مدرک علمی و دانشگاههیشون چیه؟

تو کدوم مجامع علمی هستن؟

مقالاتشون رو خوندید؟

مذهب و عقیدشون چیه؟

اقا یه کاری کردم من🐶پشیمونم موهام تا روی باسنم بود لخت قشنگ😫😫اومدم تا گردن کوتاه کردم😫همه باهام ...

اخییی چطور دلت اومد اخه😢

حالا ولش کن دیگه کاریه ک شده...

اینم یه نوع تنوعه🤩👌

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

ساناز💛🌙

۳۹۰۰ کالری...

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

امشب کالری ندارم💔

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
اقا یه کاری کردم من🐶پشیمونم موهام تا روی باسنم بود لخت قشنگ😫😫اومدم تا گردن کوتاه کردم😫همه باهام ...

آخی اگه گفته بودی میخوای این کارو کنی نظرتو عوض میکردم خیلی حیف بوده اما طوری نیست بازم بلند میشه  

آخی اگه گفته بودی میخوای این کارو کنی نظرتو عوض میکردم خیلی حیف بوده اما طوری نیست بازم بلند میشه &n ...

جو گرفته بودم همه گفتن نکن ولی گوش نکردم الان شوهرمم قهر کرده بابامم هنوز نمیدونه🥲

نازنین زهرا 😍4380 بهمن۶

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
سلام سمانه جون من هیچ علمی رو رد نکردم و روی صحبتم این بود که چیزی رو ندونسته و بدون اطلاعات کافی ...

سلام عزیزم 

تو نت اسمشونو سرچ کنی میفهمی گلی جون

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)