2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269801 بازدید | 13841 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمانه جون شما چطوری بهتر شدی؟ خیلی اشتهای آدم کم میشه من که فک کنم اگه ترکونده باشم تو این مریضی ۱۰ ...

قربونت بشم شکر خدا ک بهتر شدی بچه ات چطوره؟ 

مریضیم بهتر شده ولی اصلا نمیتونم بخورم😔😢حتی روزی پنصد هم کالریم نمیشه

دخترمم اره بردیم شوهرم سرکار بود با پدر شوهرم بردیم الان خوبه فقط اسهالش کامل قطع نشده

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
خواهرم هر بار میومد خونه بابام همش با شوهرش جر و بحث و دعوا داشتن این بار که اومد شوهرش ساعت ۷ صبح ک ...

اینو قبول دارم تو اینستا تقریبا سه سال پیش کد کیهانی میزاشت من انجام میدادم و جواب میگرفتم

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
وای سلام ماهمه سایزمون مانکنه😂😂😂

سلام گلی جون خوشحالم ک حالت خوب شده خوش اومدی عزیزم

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
اینو قبول دارم تو اینستا تقریبا سه سال پیش کد کیهانی میزاشت من انجام میدادم و جواب میگرفتم

آره بهش کد کیهانی میگن ولی اون شخص نه کانال تلگرامی

داره نه پیج انستا ..تو برنامه ای هس به نام یوتیوب 

آفرین بهت خیلی خوب پیش میری  میشه برنامه امروزت رو بگی چیا خوردی الگو بگیرم ممنون میشم

آره عزیز

صبحونه هم ارده و شیره با هم قاطی کردم و کنارش هم گردو خوردم.

نهار کتلت و پلو کته ای

و روی پلو هم روغن زیتون و کنجد ریختم تا کالری رو بالا ببره

بعد از نهار هم ژله

شام آش رشته

میان وعده ها هم مغز تخمه،انجیر خشک،و اجیل