2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269809 بازدید | 13841 پست
🙁🥲من فعلا هیچی

پس امیدی هست بهت حتما سوپرایزت میکنه ✨🌟💫💥🔥💨💤🙌💃💃💃💃اخ جونمی جوووون

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂احتمالا سوپرایزش خوراکیه چون فقط با همین خوشحال میشم

خدا نکشتت😂😂😂😂پس شکمو تشریف داری

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
ممنون عسلک جونم😘😘😘😘 ب حق خانم فاطمه زهرا خدا همه ی دخترا و خانومارو خوشبخت کنه ماهم توش آمین یا ...

فداتشمم

انشالله شماهم همینطوور 

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
😂😂😂احتمالا سوپرایزش خوراکیه چون فقط با همین خوشحال میشم

حالا من پریروز یه فوشی ب شوهرم گفتم اونم مثلا قهر بود دیگ دیدم فردا یعنی امروز سرکاره هی گفتم امروز چه روزیه؟ 

اونم گفت هیچی روز خاصیه مگ؟! 

من گفتم نهههه هیچی نیس ولش کن

بعد باز تاب نیاوردم😂 گفتم فردا یه عیدی هستاا نمیدونی؟ 

گفت نه چیه؟ 

دیگ منم هیچی نگفتم 

یه یک ساعتی گذشت دیگ گفتم خودتو زدی ب کوچه علی چپ هااا اشکال نداره فردا روز زن و میلاد خانم فاطمه هست یه تبریک و کادو واقعا چی بود و فلان 

بعد بازم بهم تبریک نگف هیچی دیگ منم یکم ویشگونش گرفتم کتکش زدم خابیده بود خاست اونجوری تبریک بگه نزاشتم گفتم پاشو با احترام قشنگ بگو بعد کلی ادا در اوردن پاشد نشست گفت گفتم کادو چی پس گفت خب خریدم دیگ

من:😍😍😍😍😍 (وای عجب شوهری دارم من )توی فکرم گفتم البته بعد گفتم خب کو کجاس بیار 😁

ایشونم لطف کردن و گفتن اوناهاش دیگ پرتقال خریدم واست سرماخوردی بخوری خوب شی

قیافه من دیدنی بود😂😂

خلاصه ک کادو روز زن من شش کیلو پرتقال تامسون بود

برید کیف کنید شوهر به این ماهی گیر میاد😂😂😂

راستی بچه ها کادوی روز زنتونو هرکی گرفته بیاد بگه 😍😁😂 البته مال من زیاد تعریفی نداره ولی بازم شک ...

😂😂😂😐هیچی

تازه پول نداره بهش گفتم برامن نخر چیزی برا مامانا بخر🥺اونم هیچی نگفت ولی از دیشب سه بار تاالان تبریک گفته بهم😂

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
😂😂😂😂خیلییی اون روز مثلا خواست سوپرایز کنه گفت بیا تو ماشین رفتم دیدم کوبیده خریده🙈😂یا قنادی م ...

خیلیم خوبی اینجوری شوهرتم بیشتر دوستت داره ک پول و این چیزا واست مهم نیس😘

نوش جونت

دوست باشین خانوما😕

عزیزم این حرف رو باید به این کاربر محترم که من رو ریپلای کردن بگید 

اگه توجه کرده باشید من هیچ توهینی به کسی نکردم ❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
عزیزم این حرف رو باید به این کاربر محترم که من رو ریپلای کردن بگید  اگه توجه کرده باشید من هیچ ...

بله صحیح😂😜😐

راستشو بخوای وزنتم خوبه اگه ضروری نیست فعلا بهتره دست نگه داری وقتی خوب شدی دوباره شروع کن

اره خودمم زیاد نمیخام چاق شم ولی تو خانواده شوهرم اینا همشون تو پر هستن یا چاق از نظرشون من خیلی لاغرم هی حرف بارم میکنن یه یار پدر شوهرم ب شوهرم گف برو زن بگیر این خیلی لاغره😔😭😭😭واسه همین میخام چاق شم