2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269820 بازدید | 13841 پست
ببخشید که باز هم من رو تو تاپیکتون میبینید🙏🌹 تا وقتی ریپلای بشم باید بیام و جواب دوستان رو بدم🌹

سلام دوست عزیز ممنون از ابراز نگرانی و پیشنهادات دوستانتون❤️

من و تمام کسانی که از ابتدای تاپیک حضور داشتن همه باورمون به سالم خوریه،مثلا آش رشته و سایر غذاهای پر کالری

کالریمونم به تدریج بالا بردیم و حتی به سختی یعنی این طوری نبوده که یهویی برسونیمش ب ۴۰۰۰ تا

کلی بچه ها تلاش کردن

و واقعا تنها راهیه که نتیجه میده

حالا نمیدونم چرا یه جبهه این وسط درست شده در حالی که همه ی بچه ها تقریبا دارن حتی از سویق هایی که سفارش طب سنتی هست هم استفاده میکنن

من فکر میکنم شما درست نتونستید منظورتون رو از اول توضیح بدید و باعث شدید کمی دوستان ناراحت بشن و جبهه بگیرن

من خودم به شدت معتقدم به طب اسلامی و سنتی ولی در کنارش طب مدرن رو هم قبول دارم ،چون مکمل همن

فک میکنم این بحث دیگه برای اینجا کافی باشه و دیگه بیشتر از این کشش ندیم بهتر باشه

علوم طب ساحت مقدسی داره چون در خدمت مردم هست و فرقی نمیکنه که سنتی باشه یا مدرن

اینکه بخوایم نظر بدیم و یا هر کدوم رو رد کنیم در صلاحیت کسی مثل من نوعی نیست پس باید به اهل خبره سپرده بشه

چه بسا که بسیاری از علوم طب اسلامی از ائمه نقل شده و بسیاری از علوم طب نوین  دسترنج بو علی سینا است که خود اوهم از شاگردان شاگردان ائمه بوده

پس کلا خودتونو درگیرش نکنید به عقلتون رجوع کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها میدون دست تون من یا نیستم یا کالریم اینجور کمه دخترم و خودم مریض شدیم 

ای بابا آخه چرا،خودتو تقویت کن زود خوب شی عزیزم

من که نه بو میفهمم نه مزه درست و حسابی

برای همین خوب نمیتونم بخورم،تازه حالت تهوعم قطع شده

انشاالله که برای شما سطحیه و زود خوب میشیدو دوباره زودی بر میگردی

مراقب تب دخترتم باش 

پاشویه کن،استامینوفن و شیافم یادت نره خونه داشته باش

چاقی هر قسمت از بدن 😍 سینه ..باسن ....و...

چیه الان بگو من نمیتونم تا فردا صبر کنم

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
ای بابا آخه چرا،خودتو تقویت کن زود خوب شی عزیزم من که نه بو میفهمم نه مزه درست و حسابی برای همین ...

قربونت برم تو ک مادر نمونه ای به همه چیم ک ماشالله واردی گلی جونم ممنونم ازت دخترم خابیده ولی تو خواب فقط ناله میکنه😔فردا خودم مریض دخترم مریض اونم ک مریض میشه فقط زر زر میکنه خونه هم ک ترکیده نمیدونم چیکار کنم والا 😭😭😭

راستشو بخای اینقد ک حرص خوردم این مریضی منو اذیت نمیکنه 

خدارو شکر گلی جونم ایشالله زودتر خوب بشین بچه ات چطوره؟ 

منم بو او مزه نمیفهمم اقامون مریض بود اومد منو بوس و فلان و اخرشم که را...  انجام داد رفت منو مریض کرد بیتربیت خیالش راحت شد 

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
قربونت برم تو ک مادر نمونه ای به همه چیم ک ماشالله واردی گلی جونم ممنونم ازت دخترم خابیده ولی تو خوا ...

😂😂😂😂😂

خدا نکشتت دختر ترکیدم از خنده😂😂

دخترمو بردم دکتر یه آزیترو مایسین داد یه شربت سرماخوردگی و استامینوفن و شیاف

فعلا سرفش بهتر شده ولی تب میکنه الانم خوابیده میخوام براش شیاف بزارم ولی همش تو خواب غر میزنه

بالاخره یه چند روزی طول میکشه دیگه

اگه بویاییت رو از دست دادی شاید کرونا باشه  

دخترتو بردی دکتر؟

😂😂😂😂😂 خدا نکشتت دختر ترکیدم از خنده😂😂 دخترمو بردم دکتر یه آزیترو مایسین داد یه شربت سرماخور ...

حالا راستشو بگو واس چی ترکیدی از خنده 😅

😂😂😂😂😂 خدا نکشتت دختر ترکیدم از خنده😂😂 دخترمو بردم دکتر یه آزیترو مایسین داد یه شربت سرماخور ...

نه بابا ساعت 9یا10 شب دیدم تب داره استامینوفین دادم بهش فقط 

فک کنم بار سومم باش کرونا میگیرم😖