2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269809 بازدید | 13841 پست
ساغر بدبخت ۲۱۵۶💙

ساغر خوشبخت😉

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
عزیزم شما از کی شروع کردی کالری شماری رو وزن اضافه کردی؟

من از آذر شروع کردم کالری شماری رو عزیزم 

یک کیلو اضافه کردم من از همه کم وزن ترم و خیلی سخت چاق میشم و به شدت هم اشتهام زیاده 🤭

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

3929فاطمه دوم بهمن

خوش اومدی گلم

نازنین زهرا 🌹4271 کالری ۲بهمن

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
عزیزم برای زانوت حتما به دکتر مراجعه کن چون اگه مشکلی باشه الان میتونی حلش کنی تا بدتر نشده سعی کن ...

ممنونم عزیزم اگ شرایطش باشه اره باید برم ولی اونقدر درد و مرض دارم نمیدونم ب کدومش برسم دعا کنین مشکلات ماهم حل شه

ممنون ساغر عزیزم حتما میخورم سنجد و شیر میگن خوبه 

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
فدات بشم مهربونم مرسی بابت این دعای زیبات          

قربونت بشم عزیزم فقط دعا از دستم برمیاد دیگ ببخشید🙏

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
عزیزم قد و وزنت چنده؟

قبلا ک پودر قرص میخوردم 45 بودم ولی الان 57 کیلو و 164 قدم هست

بچه ها میدون دست تون من یا نیستم یا کالریم اینجور کمه دخترم و خودم مریض شدیم 

بچه ها خبر دارم خبر اهای اهالی بیتا بگوش باشین یه چیزی پیدا کردم واسه هر کدوم از قسمت بدنتون نه هزینه میخواد نه هیچ چیزه دیگه ...ولی باید به رژیمتون ادامه بدین فردا وقت کردم براتون میزارم