من هم که گفتم بعضی دکترا !
قطعا هیچ چیز کامل نیست
دکترهایی رو بهم معرفی کردن که اگه بیمار مشکلش با راه حل سنتی قابل درمان هست ، به صورت شیمیایی مداوا نشه
دکتر گفته بود مادر دوستم انسولین باید استفاده کنن با اصرار یکی از نزدیکانشون میرن طب سنتی که به صورت گیاهی و ارائه ی یک سبک سالم غذایی دیابتش رو نرمال کرده بود
وقتی دکترش فهمید که انسولین استفاده نکرده عصبانی شده بود و دفترچشو رو پرت کرد
اصل موضوع هم اینه که من گفتم زیاد خوردن اونم پرکردن شکم با شیرینی ، غذای چرب و... مضره
غذاهایی که طبع تر دارن چاق کننده هستن و خشک ها لاغر کننده!
کسایی که طبع سرد و خشک دارن لاغر هستن و باید چیزای گرم و تر بخورن ( البته این یه کلیته و جزئیات خیلی زیادی داره)
بله دیدم کسایی رو که با تغییر طبعشون لاغر و یا چاق شدن
طب سنتی حتی در درمان مشکلاتی مثل افسردگی هم تاثیر داشته ( این مورد رو تجربش رو تا حدودی داشتم و در دیگران هم تاثیراتش رو دیدم)
من نگفتم همه متخصص این دوره هستن! گفتم که اجازه نمیدن به صورت معتبر رسمیت پیدا کنن (قطعا خیلیاشون رو قبول ندارم )
همونجور که بارها دکتر رفتم و تشخیص اشتباه ازشون دیدم با این که مدرک داشتن و معتبر بودن!
طب سنتی نمیخواد جای طب نوین رو بگیره ، اصلش بر این هست که مکمل باشه
ولی خب اگه طب سنتی مشکلات مردم رو محدود کنه ، به ضرر دکترا میشه ، در غیر این صورت این همه تنفر از طب سنتی معنی دیگه ای نداره ( نکته ی جالبش اینه تو زندگی خودشون رعایت میکنن ولی کافیه اسم طب سنتی رو ببری ، انگار دشمن خونیشون رو دیدن!)