2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269833 بازدید | 13841 پست
چی شده عزیزم

چند روزه شوهرم مریضه فقط دارم مریض داری میکنم از یه طرفم دخترم اذیتم میکنه شوهرم این چند روزو خونه مونده دیگ خسته شدم از بس اینارو جدا کردم از هم همش دعوا و داد بیداد میکنن نمی دونم سرمو به کجا بزنم از کدوم ساختمونی خودمو بندازم پایین از دستشون خلاص شم بخدا دیونه شدم اونقدر عصبی شدم زده به گردنم نمیتونم سرمو نگه دارم

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا حاضرم خودم مریض بشم ولی هیچ کدومشون مریض نشن بس ک گند اخلاقن و اعصاب ادمو خورد میکنن

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
وای میدونم عزیزم درکت میکنم اشکال نداره تحمل کن تا خوب شن گناه دارن

یعنی همه ی پدر وبچه ها اینجورین؟ 

مرسی گفتی گلم حتما اینبار اینو میگیرم

خواهش میکنم عزیزم 😘من رفتم داروخونه ب دکتر فتم خیلی حالت تهوع دارم و..  اینو داد گفتش هم حالت تهوع نمیگیری هم ضررش کمتره از اون یکی ها

چند روزه شوهرم مریضه فقط دارم مریض داری میکنم از یه طرفم دخترم اذیتم میکنه شوهرم این چند روزو خونه م ...

آخی عزیزم خیلی سخته اگه میشه دخترتو یه روز بسپار پیش یکی از مامان جوناش یه نفسی بکشی ،دیگه چاره ای نیس یه کم تحمل کن ایشالا که شوهرت زود خوب میشه 

آخی عزیزم خیلی سخته اگه میشه دخترتو یه روز بسپار پیش یکی از مامان جوناش یه نفسی بکشی ،دیگه چاره ای ن ...

اره باید یه فکری بکنم😤

بچه ندارم ولی مامان و بابام کرونا گرفتن ازشون مراقبت کردیم ایقدر جنگ و بحث داشتن واقعا از کاراشون بی ...

اره واقعا کفر ادم در میاد

اره واقعا کفر ادم در میاد

حالا بدبختی اینجاس ک کلا هم خانواده ی خودم و هم خانوادهی شوهرم میگن تو دستت سبکه هرکی مریض میشه تو مراقبش باشی زود خوب میشه 10 روز مادر شوهرم کرونا گرفت من خونه زندگیمو ول کرده بودم ازش مراقبت میکردم میپختم میشستم یه خانواده ی پرجمعیتی هم هستن نگو😭

بالاخره هر کی مریض میشه من باید برم پیشش