2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269833 بازدید | 13841 پست
پودرشو بریز تو شیر بخور برگشم دم کن بخور ویتامین Eهم بخر بده شوهرت بخوره سرعت اسپرم رو بالا میبر ...

فداتشم مرسی

این قرص مولتی ویتامین ک فرستادمو دیدین؟ توش ویتامینE هم داره این قرص کافیه یا ویتامین Eجدابخرم

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت😘😘 اینو خودت بخور برای شوهرت ویتامین ای خالی بگیر

ممنون خواهرگلم حتما فردا میخرم

خواهرخودم ک بهم زخم زد

توقع نداشتم ازش😔

ولی عوضش خدابهم خواهرایی مث شما بهم داد😍

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
 کالری گلی👈۳۰۰۰❤️💚 وای دخترا من بازم سرما خوردم😭😭😭 تا میام رژیممو درست و خسابی برم جلو ی ...

عزیزم بدنت ضعیف شده یه شربت آلوئه ورا باریج بگیر صبحا ناشتا بخور دیگه سرما نمیخوری، ایشالا زود خوب شی مهربونم

خوشکلا یه فکری هم بحال استارتر بکنید از شدت تهوع حرف نمیتونم بزنم خییییلی حالم بده کالریمم یا بزور پر میکنم یا نمیتونم      

حالم از هر چی قرص جلوگیری بهم میخوره اما مجبوووورم بخورم 

سلام جوشقان جون خوبی؟ نیستی کجایی پس؟ بیا بازم صبحونه های پر کالریتو اعلام کن😊 من تو چالش یلدا ن ...

سلام عزیزم شما خوبی؟ 

هستم خونه ام تنبل شدم به ۶۰ رسیدم ول کردم دوست دارم ۶۵ بشم ولی واقعا تنبلی میکنم میخوام پر قدرت شرو کنم انشاء الله بتونم 

خوشکلا یه فکری هم بحال استارتر بکنید از شدت تهوع حرف نمیتونم بزنم خییییلی حالم بده کالریمم یا بزور پ ...

وای چقدر بد بیتا جان

قرصدیمن هیدرینات برا تهوع خ خوبه

ولی خواب اوره

بعدم نمیشه ک دائم بخوری عزیز

وای چقدر بد بیتا جان قرصدیمن هیدرینات برا تهوع خ خوبه ولی خواب اوره بعدم نمیشه ک دائم بخوری عزیز

آره واقعا خیلی بده حالا این قرص رو که گفتی امتحان میکنم حداقل روزایی که حالم خیلی بده میخورم